A-rosa, all-inclusive cruisen over de rivieren van Europa

Een riviercruise maken door Europa is een van de meest bijzondere manieren om ons prachtige continent te ontdekken. Geen stress op de weg, geen problemen met parkeren en bovendien geniet je van het ultieme all-inclusivevakantiegevoel. A-rosa is een van de grootste aanbieders van riviercruises en heeft maar liefst elf schepen in de vaart waarmee je verschillende Europese rivieren kunt ontdekken. Deze all-inclusive riviercruises bieden talloze faciliteiten en activiteiten aan boord, waardoor het ook op de dagen dat je aangemeerd ligt aan boord een feestje is. Ontdek nu de unieke bestemmingen van A-Rosa riviercruises.

Activiteiten aan boord van A-rosa

Aan boord van een A-rosa schip kun je rekenen op verschillende faciliteiten en activiteiten. Zo zijn er meerdere schepen met een zwembad of whirlpool op het zonnedek, waar je heerlijk kunt ontspannen terwijl je van de mooie omgeving geniet. Ook is er vaak een putting green of schaakbord aanwezig, is er een sauna of fitnesscentrum, en kun je genieten van verschillende massages en andere wellness behandelingen. De Finse sauna is een absolute aanrader voor de liefhebbers van de Scandinavische wellness cultuur.

Op de A-rosa schepen vind je ook een grote lounge waar je informatie krijgt over de bestemmingen waar je heen gaat. In de avond worden hier vaak themavonden georganiseerd: van Abba tot Duitse Slager avonden.

Voor kinderen zijn er speciale activiteiten op een aantal afvaarten. Er is geen grootschalig entertainment, maar er is genoeg vermaak aan boord te vinden, ook voor de jongste gasten. Daarnaast wordt er in de restaurants rekening gehouden met kinderen.

Ontdek Europa met A-rosa

A-rosa biedt cruises aan over de rivieren van de Rijn, Donau, Moezel, Rhône en Saône. Naast alle faciliteiten en activiteiten aan boord, kun je ook aan wal verschillende excursies maken. Ook kun je zelf op pad om de bestemmingen te ontdekken, bijvoorbeeld met een fiets die je aan boord kunt huren. Dit is een actieve manier om Europa te ontdekken en de mooiste plekjes te vinden die je anders zou missen.

Culinair genieten aan boord van A-Rosa

Culinair genieten is gegarandeerd aan boord van een A-rosa schip. Er zijn verschillende buffetten beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner. Bij de Premium All Inclusive-formule zijn drankjes, mineraalwater in de hut, het diner in a la carte- of buffetstijl, gratis e-bikes om zelf mee op pad te gaan en Wi-Fi inbegrepen tijdens je cruisereis. Voor cruises van 7 nachten en langer zijn daarnaast ook nog eens excursies inclusief. Voor de Basis Full Board-formule kun je rekenen op ontbijt, lunch en diner, en dagelijks snacks tijdens de tea time, maar drankjes zijn niet inbegrepen.

Een ontspannen all-inclusive vakantie met A-rosa

Een all-inclusive vakantie op een A-rosa riviercruise biedt talloze mogelijkheden om te ontspannen, te genieten van de mooiste rivierlandschappen en leuke activiteiten aan boord te ontdekken. Met cruises over verschillende Europese rivieren is er een keuze uit een uitgebreid aanbod van bestemmingen, en ook aan wal valt er genoeg te beleven. Een culinaire reis langs de wateren van Europa is compleet met de Premium All Inclusive- of Basis Full Board-formule, waarbij je in elk geval kunt rekenen op heerlijke maaltijden aan boord. De faciliteiten aan boord en de vele activiteiten en entertainment, maken van een A-rosa riviercruise een onvergetelijke ervaring.

 

A-Rosa cruiseschepen

A-Rosa heeft 15 schepen met een elegant interieur evenals de accommodaties. Elk schip heeft zo haar eigen vaargebied:

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters