De verschillende cruiseschepen

Van luxe cruiseschepen tot gezinsvakanties, er is voor ieder reiziger een geschikt cruiseschip. Ontdek de diversiteit van cruises en vind de perfecte match voor jouw smaak.

Zoek je een all-inclusive vakantie met eindeloos entertainment? Ga voor een resort op zee met zwembaden, casino’s en geweldige shows. Of verkies je liever een intieme ervaring? Kies dan voor een kleinschalige cruise naar afgelegen bestemmingen. Wil je actie en avontuur? Boek een expeditiecruise naar Antarctica of de Amazone.

De keuze is eindeloos met verschillende cruiseschepen, welke naar elk continent varen.

De nieuwste cruiseschepen in 2024

Ook in 2024 brengen de grootste cruiserederijen weer spectaculaire nieuwe schepen in de vaart. Deze nieuwe schepen brengen nog meer luxe, innovaties en ongelofelijke faciliteiten. Dit zijn de nieuwste cruiseschepen in 2024;

Liever een Cruise Offerte op Maat? Dat kan natuurlijk ook!

Liever een cruiseofferte op maat? Dat regelen we graag voor je! Of je nu op zoek bent naar een ontspannen cruise over de Middellandse Zee of een avontuurlijke reis naar verre oorden, wij stellen de perfecte reis voor je samen. Ons team luistert aandachtig naar je wensen en maakt een offerte helemaal volgens jouw voorkeuren. Zo krijg je precies de cruise waar je naar verlangt. 

Vraag Hier uw offerte op maat aan.

Alle cruiseschepen

Bekijk hieronder per rederij de verschillende soorten cruiseschepen. 

Rederijen Zeecruises