Star Clippers, een unieke manier van cruisen

Wil je weg van de massale cruiseschepen en genieten van een ontspannen zeilgevoel? Dan is Star Clippers de perfecte keuze voor jou. Met schitterende zeilschepen die pittoreske havens en prachtige ongerepte baaien aandoen, beleef je een unieke cruise-ervaring

Star Clippers is een niet-traditionele cruise-ervaring die iedereen zou moeten meemaken. Het is een combinatie van avontuur, romantiek en comfort die zich onderscheidt van andere cruise-aanbieders. Met Star Clippers kunt u intieme en populaire havens over de hele wereld verkennen.

Als u kiest voor Star Clippers, kunt u genieten van prachtige, ongerepte baaien met een ontspannen zeilgevoel. Dit verschilt van traditionele cruises, waar de focus ligt op grote havens en toeristische attracties. Bij Star Clippers draait alles om de prachtige omgeving, die tijdens het zeilen nog beter te zien is. De medepassagiers komen, evenals de bemanningsleden, uit alle windstreken en de voertaal aan boord is Engels. De purser vertaalt alles net zo vlot in het Frans, Duits en Italiaans. De sfeer aan boord is “Easy Going” en de inrichting en service is ingetogen sjiek.

 

Er gaan slechts 170 passagiers aan boord. Op de Royal Clipper gaan slecht 227 passagiers aan boord. Dit maakt het een intiemere ervaring dan traditionele cruiseschepen. Als u op zoek bent naar een unieke manier van cruisen, dan is een Star Clippers reis de perfecte optie.

 

Duizenden vierkante meters zeil de lucht in

Terwijl de schitterende zeilschepen van Star Clippers op zee zijn, worden de duizenden vierkante meters zeil gehesen, wat een heerlijke belevenis is die je alleen bij Star Clippers kunt meemaken. Er zijn geen liften aan boord, dus gasten moeten goed ter been zijn.

De hutten zijn typisch nautisch ingericht en hebben een rondom betimmerd houten interieur, inclusief lampjes en beslag van koperwerk. De hutten zijn royaal en luxe, voor twee personen en alles in de hut verwijst naar het zeilen. De badkamer voldoet aan alle wensen.

De hutten hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een marmeren badkamer, een privékluis en een telefoon met directe buitenlijn. Het interieur is smaakvol, maar traditioneel en past perfect bij het luxe klassieke jacht. Het ingenieuze ontwerp maakt het mogelijk om comfort hoog in het vaandel te houden zonder afbreuk te doen aan de charme van het zeilen.

Een culinair avontuur aan boord van Star Clippers

Het dineren aan boord is een heerlijk culinair avontuur met een internationaal menu van ingrediënten geïnspireerd uit verre uithoeken. Het ontbijt is continentaal en uitgebreid met vers tropisch fruit, knapperige bacon, gegrilde worst, gerookte zalm en omeletten op bestelling klaargemaakt in de eetkamer. De lunch is veelzijdig met een buffet van schelp- en schaaldieren, salades en gegrilde favorieten. Op een paradijselijk eiland kan je genieten van een openlucht barbecue.

 

De culinaire prestaties van de kok zijn fenomenaal en de elegante eetzaal is een lust voor het oog. De gerechten zijn niet alleen ontworpen voor het oog, maar hebben ook geweldige smaken en worden aangevuld met een goede selectie wijnen. Ondanks het culinaire niveau is er geen dresscode.

 

Ontdek de wereld met Star Clippers

Als u een Star Clippers reis boekt, kunt u prachtige en unieke havens verkennen die traditionele cruises nooit kunnen bereiken. Word geïntrigeerd door de mysteries van het Verre Oosten en Centraal-Amerika, en bezoek intieme en populaire havens rondom de Middellandse Zee en de Cariben. Wanneer u uit de haven vertrekt, draait de motor, maar zodra u op zee bent worden de zeilen gehesen en krijgt u het gevoel dat u echt zeilt. Het is een heerlijke belevenis en een geweldige manier om nieuwe plaatsen te ontdekken.

Star Clippers biedt een unieke ervaring die zich onderscheidt van de massale cruiseschepen. Het ontspannen zeilgevoel, de pittoreske havens en prachtige ongerepte baaien maken het plaatje compleet. Met schitterende zeilschepen, luxe hutten en een uitmuntende culinaire ervaring, is het moeilijk om deze cruise-ervaring te verslaan. Als je op zoek bent naar een individuele en intieme cruise-ervaring met de nodige allure, dan is Star Clippers zeker een aanrader. Bon voyage!

 

De cruiseschepen van Star Clippers

  • Na Klasse
    Royal Clipper
  • Clipper Klasse
    Star Clipper
    Star Flyer
Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters