Costa Cruises, een onvergetelijke vakantie voor iedereen!

Als je aan vakantie denkt, denk je waarschijnlijk aan zon, zee en strand. Maar wat dacht je van een cruisevakantie? Costa Cruises heeft maar liefst 70 jaar ervaring en biedt u onvergetelijke cruises aan naar de mooiste bestemmingen ter wereld en dat allemaal met een Italiaanse flair.

Iedereen is welkom op Costa Cruises en er is voor iedereen de perfecte combinatie van activiteiten en rust op de schepen. Stelletjes, vriendengroepen, niemand zal zich vervelen op de schepen van Costa Cruises. Maar met name gezinnen zullen genieten van de leuke cruises van deze rederij met Italiaanse roots.

 

Costa Cruises I De perfecte cruise voor kinderen

Costa Cruises biedt cruises voor iedereen, van kortere cruises tot aan wereldcruises en langere reizen. Dit betekent dat er altijd een cruise is die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Voor gezinnen zijn er veel speciale faciliteiten en activiteiten aan boord van de cruiseschepen van Costa Cruises.

Costa Cruises heeft ervoor gezorgd dat het kinderen aan niets ontbreekt. Zo zijn er verschillende Clubs voor kinderen, er zijn kunst-en knutselprogramma’s, themadiners voor kinderen en zelfs de menukaart is aangepast voor kinderen.

Ook aan de ouders is gedacht. Zo kunnen ouders bijvoorbeeld gebruik maken van een oppasservice aan boord van Costa Cruises.

De meest populaire reismaanden voor gezinnen zijn juli en augustus.

 

Ontdek de hele wereld met Costa Cruises

De vaarroutes van Costa Cruises brengen je naar de mooiste plekjes over de hele wereld.

 Zo vaart Costa Cruises naar meer dan 250 bestemmingen in het Middellandse Zeegbied. Maar ook de Noorse Fjorden en het tropische Caribisch gebied, staan op het schema van Costa Cruises.

Er zijn zelfs wereldcruises voor avontuurlijke vakantiegangers die maar liefst 108 dagen duren!

 

 

Costa Cruises, cruiseschepen met Italiaanse roots

Costa Cruises is van Italiaanse origine en dat zie je meteen terug aan boord van de schepen. De stijlvolle en elegante inrichting met oog voor detail zorgt voor een unieke belevenis. De unieke Italiaanse sfeer en de hartstocht en de levensvreugde waarmee de Italianen leven, zijn overal te vinden aan boord. Zo ook de familiaire gezelligheid, waar de Italianen bekend om staan.

Het interieur van Costa Cruises is absoluut uniek en met zorg ingericht.

Costa Cruises heeft miljoenen euro’s besteedt aan het ophangen van originele kunstwerken en het plaatsen van handgemaakte meubels.

Ook de hutten zijn van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf.

Met veertien unieke schepen is Costa Cruises een van de grootste cruisemaatschappijen in Europa en dat allemaal met een vleugje Italiaanse charme.

 

Culinair genieten aan boord van Costa Cruises

Ook op culinair gebied komt u niets tekort aan boord van Costa Cruises. Op de schepen van Costa Cruises kunt u kiezen uit verschillende restaurants met een dagelijks wisselend menu waarbij elke dag een andere Italiaanse regio in de hoofdrol staat. Liefhebbers van de lokale culinaire traditie kunnen zich hier zeker uitleven. De beroemde Italiaanse gerechten worden gepresenteerd als mooie kunstwerken op het bord en zijn een smaakbeleving voor de zintuigen.

 

Activiteiten aan boord van Costa Cruises

Voor wie denkt dat cruisen saai is, heeft het mis. Excursies aan wal bieden de mogelijkheid om nieuwe plekken te ontdekken. Het avondentertainment aan boord met onder andere goochelaars, musicals en muzikale optredens zorgen ervoor dat ook uw tijd aan boord een onvergetelijke ervaring is. Maar natuurlijk zijn er ook relaxte dagen op zee om volop te genieten van de rust en het uitzicht.

 

Costa Cruises biedt een unieke en onvergetelijke vakantie ervaring voor iedereen, van gezinnen tot aan avontuurlijke vakantiegangers. Met veertien unieke schepen, luxueuze inrichting en kostbare service ervaar je vakantie op z’n best. Je ontdekt nieuwe plekken en culturen, geniet van heerlijk eten, en er is genoeg entertainment om je niet te vervelen. Het beste van alles? Costa Cruises is betaalbaar, dus ook voor de prijs hoef je het niet te laten! Ben jij klaar om deze fantastische belevenis te ervaren? Boek dan je cruise met Costa Cruises en ervaar het zelf!

 

De cruiseschepen van Costa Cruises

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters