Over ons

 

Cruise2Travel is een nieuwe naam in de cruise wereld maar ik (Fleur Broer) heb al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche. Als oud eigenaar van Cruise Travel ben ik vanaf begin jaren 90 betrokken geweest bij de razendsnelle ontwikkeling van de cruise branche en heb al veel klanten mogen adviseren over het maken van hun eerste of zoveelste cruise. Ik heb de afgelopen 30 jaar het geluk gehad dat ik meer dan 100 landen heb mogen bezoeken en met meer dan 25 verschillende rederijen heb mogen varen. Graag deel ik mijn cruise ervaring met u.

 

Vanaf 2020 ben ik vanwege corona o.a. wandelreizen gaan verkopen maar nu de wereld weer open lijkt te gaan kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en wil ik me toch graag weer bezig gaan houden met mijn grote passie, het verkopen van cruises.

 

Het maken van een cruise blijft voor mij nog steeds een heerlijke manier van vakantie vieren, je hoeft maar 1 keer je koffer uit te pakken, ziet meerdere bestemmingen en tijdens het varen naar de volgende haven geniet je van heerlijke maaltijden en een uitgebreid entertainment programma. Dit alles is inclusief en voor een prijs die hetzelfde is als van een all-inclusief resort waar je de hele week op dezelfde plek zit.

 

U kunt bij mij terecht voor advies over welke cruise voor u geschikt is en uiteraard voor het boeken van uw cruise. Naast de cruise verzorgen wij ook graag uw volledige reis inclusief vluchten, hotel, transfers en verzekeringen.

 

Cruise2Travel is aangesloten bij de ANVR en bij het garantiefonds VZR garant, hierdoor is u geld en uw reis bij ons in goede handen.

 

Graag kom ik met u in contact om uw droomreis uit te werken.
Fleur Broer

 

 

 

 

Onze Cruisespecialist

Els Walls

 

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Els Walls en ben ruim 45 jaar werkzaam geweest in de reiswereld. Ik heb met vele facetten kennis mogen maken, maar de laatste 12 jaar voornamelijk in de cruisewereld.

 

Nooit gedacht dat cruisen iets voor mij zou zijn, maar na onze eerste cruise in Alaska was ik verkocht. Samen met mijn man hebben wij een aantal mooie cruises gemaakt naar verschillende vaargebieden en daarnaast heb ik vele cruises als reisbegeleider mee mogen maken.
Inmiddels met pensioen, maar geen seconde geaarzeld toen Fleur mij vroeg om samen dit mooie nieuwe bedrijf op te starten en niet zonder succes tot nu toe.
Natuurlijk vind ik het leuk om zelf te cruisen, maar ik vind het zeker zo leuk om een mooie cruise te verkopen, want het valt niet voor iedereen mee om de juiste keuze te maken, daar het aanbod zo groot is.

 

Mijn motto is dan ook:

 

Is elke cruise geschikt voor iedereen? Antwoord: nee

 

Is er voor iedereen een geschikte cruise? Antwoord: volmondig JA

 

Ik zie het als een uitdaging om voor elke klant een cruise te vinden, die bij de wensen van die klant past. Daarnaast vind ik het belangrijk om vooral eerlijke voorlichting te geven, zodat men zich kan verheugen op de cruise van hun dromen, want vergeet niet, dat voorpret ook een deel van de vakantie uitmaakt!

Kom maar op, ik help u graag!

 

 

 

 

Offerte

Offerte

Selectievakjes