Welke cruise past bij mij

Ben je helemaal nieuw in het cruisen en op zoek naar je eerste vaarvakantie, of al jarenlang vertrouwd met het concept? Hoe dan ook, bij ons zit je goed! Wie of hoe oud je ook bent, en met welk gezelschap je reist: er is altijd een cruise die past in jouw vakantieprofiel. Net zoals de enorme variatie aan vlieg- of autovakanties kan je in het cruise aanbod heel wat variatie vinden. Maar de mogelijkheden lijken gigantisch: hoe vind je nu je weg hierin terug?

Reis je met kinderen en wil je een megaschip met zoveel mogelijk faciliteiten en attracties? Zoek je een kleinschalig luxeschip met een persoonlijke butlerservice of een intieme yacht met amper 100 passagiers? Of een schip dat het beste van beide combineert?

Ben je een cultuurliefhebber, of is gastronomie de bepalende factor voor je vakantie? Ben je een sportieveling en heb je liefst zoveel mogelijk actie of toch liever een luilekkere zonvakantie? De combinatie van dat alles? Jazeker, ook dat kan!

Wil je de echte zeilsensatie voelen tijdens een trans-Atlantische overtocht, kies je voor een riviercruise of een avontuurlijke expeditiecruise?

Welk type kajuit kies je? Een binnen-, buiten- of balkonhut of zoek je het ruimer en ga je voor een suite? Reis je in familieverband, dan zijn 2 aangrenzende cabines misschien de beste oplossing. En kom je om heerlijk te genieten met z’n tweetjes, dan wil je misschien wel eens een spa&wellness kajuit uitproberen?

En dan hebben we het nog niet gehad over de bestemmingen! Er is zoveel meer dan de Middellandse Zee en de Noorse Fjorden. De Aarde wordt niet voor niks de Blauwe Planeet genoemd. Waar water is kan gevaren worden! Twee dingen hebben alvast álle cruises gemeen: je hoeft slechts één keer je koffer uit te pakken en voor de rest van je vakantie eindeloos te genieten.

Met onze website helpen wij je alvast op weg naar de cruise die het beste bij jou past. Maar ook wij staan steeds ter beschikking voor al je vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen. Dat kan telefonisch (085-0135242) of via e-mail: info@cruise2travel.nl 

Offerte

Offerte

Selectievakjes