Variety Cruises, zeil weg op de ultieme jachtcruise-ervaring

Stel je voor dat je op de oceaan vaart, omringd door pure schoonheid en comfort. Er is niks anders dan jij, je medepassagiers, de bemanning en de prachtige uitzichten. Welkom bij Variety Cruises, een fantastisch megajacht dat je de ultieme jachtcruise-ervaring biedt.

Deze fantastische megajacht biedt niet alleen comfort, schoonheid en veiligheid, maar is ook gecertificeerd volgens de nieuwste internationale normen voor “Safety of Life at Sea” (SOLAS).

Variety Cruises biedt een onvergetelijke reiservaring voor haar gasten

Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie met je partner, een rustgevende plek om je gedachten te verzamelen of een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken, Variety Cruises heeft alles wat je nodig hebt. Dankzij de aanwezigheid van alle nodige faciliteiten aan boord en een gastvrije bemanning, kun je zorgeloos genieten van deze onvergetelijke reis.

Bestaande uit zes jachten, elk met een professionele bemanning, voortreffelijke keuken met lokale smaken en alle nodige faciliteiten aan boord, biedt Variety Cruises de perfecte ingrediënten voor de ultieme jachtcruise-ervaring. Bovendien zijn de kleine schepen ontworpen met Ocean View-hutten, waardoor klanten kunnen genieten van 360 ° onbelemmerd uitzicht terwijl ze worden omringd door de wonderen van de natuur en de pracht van bezochte bestemmingen.

 

The sky is the limit met Variety Cruises

Variety Cruises is trots op haar gastvrije bemanning en biedt voldoende vrije tijd om medepassagiers te leren kennen en de lokale cultuur te verkennen. Er is genoeg tijd in de havens om kennis te maken met de lokale bevolking en de meest authentieke bestemmingen wereldwijd te verkennen.

 

Een van de leukste dingen aan Variety Cruises is dat het schip je meeneemt naar een combinatie van geweldige bestemmingen die je zeker niet wil missen. Er zijn zes jachten beschikbaar voor verschillende bestemmingen, zoals Griekenland, de Adriatische Zee, de Westelijke Middellandse Zee, Cuba, de Seychellen, Costa Rica & Panama en West-Afrika en Kaapverdië. Op elk van deze bestemmingen kun je kusten ontdekken, de lokale bevolking leren kennen en genieten van heerlijk eten.

 

The Sky is letterlijk the limit met Variety Cruises.

 

Geniet van de omgeving met Variety Cruises

De schepen van Variety Cruises zijn de ultieme drijvende huizen en komen op unieke plaatsen, zoals afgelegen baaien, privéjachthavens en privéstranden. Gasten kunnen genieten van een spectaculair uitzicht op het landschap op een van de buitendekken of in hun eigen hutten met uitzicht. Hutten van Variety Cruises zijn voorzien van ramen en patrijspoorten, zodat er niets van de omgeving gemist wordt, evenals een flatscreen-tv, een minikoelkast en airconditioning. Daarnaast hebben ze hun eigen badkamer.

De professionele bemanning van Variety Cruises zorgt ervoor dat je niets tekort komt tijdens je reis. Naast een voortreffelijke keuken die lokale smaken bevat, bieden kleine schepen Ocean View-hutten en 360 ° onbelemmerd uitzicht op de wonderen van de natuur en de pracht van de bezochte bestemmingen. Houd er wel rekening mee dat kinderen onder de 11 jaar niet geadviseerd worden om aan boord te gaan, aangezien er geen kinderfaciliteiten zijn op de schepen.

 

Proef lokale smaken met Variety Cruises

Het stijlvolle restaurant van Variety Cruises is voorzien van grote ramen en biedt een keuken van hoge kwaliteit. De maaltijden kunnen ook al fresco worden geserveerd, zodat gasten kunnen genieten van een diner onder de sterrenhemel terwijl ze naar de zee kijken. Daarbij wordt er rekening gehouden met lokale smaken, waardoor klanten een authentieke ervaring beleven.

 

Activiteiten aan boord van Variety Cruises

Variety Cruises is ook geweldig voor avonturiers. Er zijn veel activiteiten aan boord om de vrije tijd op zee te vullen, zoals entertainment, vinnen en snorkels, kajakken, een kleine bibliotheek, bordspellen, speelkaarten en films in de lounge. Bovendien zijn deze ideale schepen om overal ter wereld te duiken en zal je niet teleurgesteld worden.

 

Een onvergetelijke jachtcruise-ervaring met Variety Cruises

Variety Cruises is de perfecte manier om verschillende bestemmingen te verkennen terwijl je geniet van pure schoonheid en comfort. Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie, een rustgevende plek om tot rust te komen of een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken, deze jachtcruise biedt alles wat je nodig hebt. We raden je zeker aan om Variety Cruises te overwegen voor je volgende vakantie. Het zal een onvergetelijke ervaring worden!

Variety Cruises biedt een unieke en onvergetelijke jachtcruise-ervaring met haar zes jachten, vriendelijke bemanning, professionele keuken en vooral de meest authentieke bezienswaardigheden over heel de wereld. Een uitstekende afwisseling tussen geweldige bestemmingen en het jacht dat bij de klant past. Met Variety Cruises kunnen uw klanten ervaren wat het is om te leven op een drijvend huis, terwijl ze genieten van lokale smaken en prachtig uitzicht op zowel de natuur als de verschillende landen waar ze komen. Kortom, Variety Cruises biedt de perfecte reiservaring voor klanten die op zoek zijn naar comfort, avontuur en het uiterste in stijl en luxe.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters