Hurtigruten Cruise , ontdek de prachtige natuur van Noorwegen

Hurtigruten Cruise is een unieke manier om de prachtige natuur van Noorwegen te verkennen. Met deze oude “postboot” vaart u door 34 havens langs de fjordenkust van Noorwegen en geniet u van het echte Noorse leven. Sinds 1893 vervoert de Hurtigruten route passagiers en vracht en is het nog steeds een belangrijke verbinding binnen Noorwegen.

 

De fjordenkust met Hurtigruten Cruises

De reis aan boord van Hurtigruten Cruises begint in Bergen en duurt 12 dagen. U kunt er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de route te varen. Op de route vaart u langs de gehele Noorse fjordenkust, stops u in 34 havens en ziet u onder andere de zeven zusters en als u geluk hebt zelfs het noorderlicht. U ziet de indrukwekkende natuur en het mooiste wat Noorwegen te bieden heeft met Hurtigruten Cruises.

 

Slapen aan boord van Hurtigruten Cruises

U kunt kiezen uit eenvoudig ingerichte hutten en er heerst een ongedwongen en informele sfeer aan boord. Er zijn binnen- en buitenhutten en een aantal suites. De meeste hutten hebben een eigen badkamer, met uitzondering van de MS Lofoten waar u alleen een wasbak heeft. U kunt gebruik maken van de faciliteiten op de gang.

 

Eten en drinken aan boord van Hurtigruten Cruises

Aan boord is de cafetaria altijd geopend voor een snack. Bij het ontbijt kunt u genieten van een uitgebreid Scandinavisch buffet en ’s avonds wordt u verrast met een 3-gangen menu waarbij rekening wordt gehouden met eventuele allergieën of dieetwensen.

Activiteiten aan boord met Hurtigruten Cruises

Kinderen zijn welkom aan boord van Hurtigruten Cruises. Deze Noorse rederij hanteert geen minimum leeftijd voor kinderen. Echter kunnen kinderen om veiligheidsredenen niet mee op alle excursies. Kinderen on der 12 jaar zijn om deze reden uitgesloten op sommige excursies.

Bij Hurtigruten is er niet veel entertainment aan boord. Het gaat vooral om de omgeving en het genieten van de uitzichten op het mooie Noorwegen. Wel is er in de avond muzikaal entertainment met plaatselijke muzikanten.

 

Ervaar het echte Noorse leven met Hurtigruten Cruises

Deze unieke ervaring is een geweldige manier om Noorwegen te verkennen en te genieten van de prachtige natuur. Het is een relaxte manier van reizen en u heeft voldoende tijd om van elke plek te genieten. Het is ook een geweldige manier om met de lokale bevolking in contact te komen en het echte Noorse leven te ervaren.

 

Ontdek Noorwegen met Hurtigruten Cruises

Al met al is de Hurtigruten Cruise een geweldige ervaring voor iedereen die van de natuur houdt en op zoek is naar een relaxte manier van reizen. Of u nu alleen reist, met uw partner of met uw gezin, deze cruise biedt voor ieder wat wils. We raden deze reis zeker aan als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring. Reserveer uw plek op de volgende cruise en ontdek Noorwegen op een unieke en prachtige manier met Hurtigruten.

 

Expeditieschepen van Hurtigruten

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters