Hapag-Lloyd Cruises, de meest luxe en bijzondere cruiserederij ter wereld

Op zoek naar een echte once-in-a-lifetime ervaring? Maak dan een reis met Hapag Lloyd Cruises. Deze schepen bieden een ongekend hoog niveau van luxe en avontuur, zonder uitbundige shows of drukte van massatoerisme. Aan boord van deze schepen kunt u genieten van een ultieme combinatie van culturele activiteiten, sportieve uitdagingen en ontspanning in een persoonlijke en exclusieve omgeving. Gaat u mee op avontuur naar de meest afgelegen gebieden op aarde en ontdek de schoonheid van de natuur?

 

Een onderscheiden service aan boord van Hapag – Lloyd Cruises

Stelt u zich eens voor: de hoogst mogelijke service standaard op de meest luxe cruiseschepen ter wereld. Dit is wat u kunt verwachten van Hapag-Lloyd Cruises, een Duitse kwaliteitsrederij die vijf relatief kleine cruiseschepen bezit, van elk 5 sterren-plus service.

De belangrijkste onderscheiding van de rederij is zonder twijfel niet alleen het beste cruiseschip ter wereld, maar ook de onderscheiding voor werelds beste service aan boord. De bekroonde service van het personeel aan boord van de schepen van Hapag -Lloyd Cruises zorgen voor een ongekende cruise-ervaring. Zowel het schip de EUROPA, als de EUROPA 2 hebben deze prijs ontvangen.

 

Een onvergetelijke ervaring, Hapag – Lloyd Cruises

Als gast aan boord van een Hapag Lloyd Cruises Europa schip kunt u rekenen op topklasse service en persoonlijke aandacht. Deze schepen zijn ingericht om aan de wensen van de meest veeleisende reizigers te voldoen. De schepen bieden verschillende faciliteiten, waaronder een 1000m2 spa, een fitnessruimte met moderne apparatuur, whirlpool, sauna, mountainbikes, snorkelsets en een grote collectie boeken in de bibliotheek.

 

Ook het culturele programma is van ongekend hoog niveau, met lezingen, films, Musical-Gala’s en Big Band Jazz in het theater. ’s Avonds zijn er populaire dansmuziek te horen in de barlounge. Kortom, alles is erop gericht om u een onvergetelijke en comfortabele ervaring te bieden. Dagelijks doet de bemanning van Hapag – Lloyd Services er alles aan om uw wensen te laten uitkomen.

Cruisen met Hapag-Lloyd Cruises

De EUROPA schepen varen naar bijzondere plekken op aarde, waar weinig mensen komen. U maakt kennis met nieuwe culturen en ervaart de natuur op een geheel nieuwe manier. De sfeer aan boord is weliswaar ingetogen, maar blijkt bovenal sportief en avontuurlijk.

Hapag-Lloyd Cruises biedt twee verschillende vormen van cruisen: regulier cruisen en expeditie schepen.

Je kunt regulier cruisen in Europa, Oostzee, Caribbean, Australië & Fiji, Alaska, Zuid-Amerika en Canarische Eilanden.

De expeditie schepen maken het mogelijk om aan wal te gaan met kleine zodiacs en deel uit te maken van de prachtige natuur op bijvoorbeeld Groenland, Antarctica en het Amazonegebied. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om de meest bijzondere plekjes ter wereld te ontdekken. Doordat het kleinere schepen zijn, komen ze zelfs op de moeilijkst bereikbare en meest mooie plekjes.

Een culinaire reis met Hapag-Lloyd Cruises

Naast de bijzondere expeditie reizen staat Hapag-Lloyd Cruises ook bekend om haar culinaire smaakontdekkingen. Beide schepen, de EUROPA en de EUROPA 2, bieden heerlijke maaltijden op Michelin sterren niveau. De MS Europa II heeft zelfs maar liefst 7 verschillende restaurants. Dit geeft u de mogelijkheid om tijdens uw reis elke dag iets nieuws te proberen.

 

Hapag-Lloyd Cruises I Voor avontuurlijke reizigers

De passagiers die aan boord stappen van een EUROPA schip zijn bovenmatig geïnteresseerd in natuur, cultuur en avontuur. Het zijn avontuurlijke mensen die fit genoeg zijn om grote expedities te doen, maar ook houden van ontspanning in een luxueuze omgeving. Het aantal passagiers op de schepen is gelimiteerd tot slechts 400, zodat persoonlijk contact en plezierige sfeer gegarandeerd zijn. De collectie boeken en interessante lezingen maken het plaatje compleet.

De EUROPA is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en de Europa 2 voor kinderen vanaf 2 jaar op andere bestemmingen. Beide schepen beschikken over uitgebreide kinderfaciliteiten. Hapag-Lloyd Cruises organiseert zelfs speciale excursies voor kinderen, zodat zij net zoveel plezier beleven als u.

Zoekt u een bijzondere en unieke reiservaring? Dan is een Hapag Lloyd Cruises Europa schip wellicht iets voor u. U beleeft een avontuurlijke expeditie in ultieme luxe en persoonlijke service, zonder de drukte van massatoerisme. Op deze schepen ontmoet u boeiende mensen, geniet u van culturele en sportieve activiteiten en ervaart u de natuur op een geheel nieuwe manier. Kortom, een once in a lifetime ervaring die u niet wilt missen.

Kortom, Hapag-Lloyd Cruises is een geweldige optie voor de meest luxe en bijzondere cruise-ervaring van uw leven. Met vijf 5-sterren schepen, twee verschillende soorten boten, de hoogst mogelijke service standaard ter wereld en uitgebreide kinderfaciliteiten, is dit de perfecte keuze voor een unieke en onvergetelijke vakantie.  Of u nu een gezin hebt of alleen op reis gaat, of u nu een ervaren cruiser bent of nog nooit op een schip bent geweest, Hapag-Lloyd cruises biedt reizen voor iedereen. Bent u geïnteresseerd? Boek dus snel uw reis en laat u verrassen door de exclusieve wereld van Hapag Lloyd Cruises Europa schepen.

 

De cruiseschepen van Hapag Lloyd Cruises

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters