Scenic, cruisen in ultieme luxe

Wilt u een cruise maken in ultieme luxe? Scenic tilt het 5-sterrenreizen naar een heel nieuw niveau. Alles is inbegrepen om voor u een bijzondere reis te creëren. Bij Scenic staat luxe bovenaan en is er gedacht aan unieke ervaringen. Gastronomische maaltijden, uitzonderlijke service en onvergetelijke excursies is waar Scenic voor staat.

Of u nu de prachtige rivieren van Europa wilt bevaren of de horizon wilt verkennen aan boord van Scenic Eclipse – uw reis van ontdekking en verwondering begint hier!

Aan boord bij Scenic Ocean Cruises

Scenic beschikt over 16 schepen, waarvan 15 rivieren schepen en 1 zee schip. Scenic schepen zijn meer dan standaard rivierschip…, ontworpen om maximale ruimte en comfort te bieden aan maximaal 163 gasten op de rivieren van Europa. Scenic Space-Ships zijn een nieuwe definitie van riviercruises en zijn zorgvuldig ontworpen om de standaard te zetten voor luxe reizen op de waterwegen van Europa. Elk ruim schip in de groeiende vloot straalt comfort en elegantie uit en biedt absolute luxe terwijl u rustig over de wateren van Europa vaart. Aangevuld met een schat aan baanbrekende technologieën, is onze vloot van 5-sterren luxueuze Space-Ships tot in de puntjes ontwikkeld – om uw volledige comfort en tevredenheid te garanderen. Van de toonaangevende en prachtig geproportioneerde suites tot de ruime eet- en wellnesslocaties; elk aspect is zorgvuldig overwogen om u de allerbeste luxe (rivier)cruise-ervaring te bieden.

De cruiseschepen van Scenic

  • Scenic Eclipse 
  • Scenic Eclipse II
Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters