Ambassador Cruise Line, het nieuwe tijdperk van cruisen

6 maart 2021 is er een nieuwe Britse cruisemaatschappij van start gegaan die zich richt op volwassen cruisereizigers die houden van authentieke cruises. Ambassador Cruise Line luidt een nieuw tijdperk van cruisen in.  Ambassador Cruise Line is de perfecte keuze is voor een moeiteloze, authentieke en tijdloze vakantie-ervaring.

Ambassador Cruise Line is een nieuwe rederij die niets aan het toeval overlaat om aan de verwachtingen van de cruisereizigers te voldoen. De rederij belooft een vakantie waar elke cruisereiziger zich thuis voelt en dat begint bij een hartelijke ontvangst door de bemanning. Het beste van deze nieuwe rederij is dat innovatie wordt gecombineerd met traditie. Hierdoor is deze rederij in staat om een authentieke vaarervaring te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de nieuwste milieunormen. Zo is er bijvoorbeeld geen plastic aan boord en zijn de energiezuinige motoren ontworpen om de oceanen te beschermen.

Ambassador Cruise Line neemt u mee naar bijzondere bestemmingen waar u kunt worden geïnspireerd door de lokale bevolking. Van de Baltische Staten, de Zwarte Zee, de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden, de Britse Eilanden, de Noorse Fjorden, IJsland tot Groenland & Canada, de keuze is aan u. Vaar langs de kustlijnen van deze prachtige bestemmingen, ontdek nieuwe ervaringen en geniet van de lokale culturen.

Ambassador Cruise Line I Adults only

Een andere opvallende eigenschap van Ambassador Cruise Line is dat het alleen voor volwassenen is, specifiek voor 50-plussers. Dit betekent dat alle gasten een gedeelde interesse delen en het een rustige en vredige omgeving is om te ontspannen.

Er zijn wel enkele afvaarten per jaar, waar families en gezinnen met kinderen wel welkom zijn aan boord van de schepen van Ambassador Cruise Line.

        

 

 

Op maat gemaakt dineren aan boord van Ambassador Cruise Line

Eten is een belangrijk aspect van het cruisen en dat begrijpt Ambassador Cruise Line als geen ander. Het motto van de rederij is: “Uw eetwens is onze wens”. Dit betekent dat er voor elke gast een op maat gemaakt diner mogelijk is. Van traditionele gerechten tot lokale specialiteiten, u krijgt een proefje van de keukens van de bestemmingen die u aandoet. Er zijn zorgvuldig samengestelde menu’s die aan al uw eetbehoeften voldoen.

Otbijt en lunch worden over het algemeen geserveerd op basis van open zitplaatsen, zodat u en uw eetlust voldoende keuze hebben. Bij het diner zijn er twee zittingen, die kunnen worden aangevraagd bij het boeken van uw cruise. Er zijn drie verschillende specialiteitenrestaurants waar een toeslag voor wordt gerekend.

 

Authentiek Cruisen met Ambassador Cruise Line

Ambassador Cruise Line is een nieuwe rederij die belooft een authentieke, moeiteloze en tijdloze vakantie-ervaring te bieden voor volwassenen. Het combineert innovatie met traditie om een unieke vaarervaring te bieden aan alle cruisereizigers. De rederij legt de nadruk op het beschermen van de oceanen en bestemmingen en biedt op maat gemaakte menu’s aan die aan alle eetbehoeften voldoen. Of u nu op reis gaat met uw gezin of solo, Ambassador Cruise Line biedt u de beste, meest unieke en meest persoonlijke vakantie-ervaring ooit. Boek nu en ervaar de charme van cruisen op een heel nieuwe manier.

De cruiseschepen van Ambassador Cruise Line

Ambience
Ambition

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters