Een unieke zeilcruise met Sea Cloud Cruises

Bent u op zoek naar een bijzondere vakantie-ervaring? Dan zijn de zeilcruises van Sea Cloud Cruises iets voor u! Met slechts ongeveer 60 passagiers aan boord van een van de drie authentieke schepen, biedt deze rederij een intieme en unieke ervaring op zee. Of u nu het schip zelf chartert of samen met andere gasten geniet, een reis met Sea Cloud Cruises is een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Zeilen met Sea Cloud Cruises

Sea Cloud Cruises heeft drie unieke schepen, die stuk voor stuk een elegante charme uitstralen en zeer authentiek zijn. Het nieuwste schip, de Sea Cloud Spirit, is de meest recente toevoeging aan de vloot, maar nog steeds voorzien van de prachtige zeilen die zo kenmerkend zijn voor deze rederij. De schepen varen naar unieke bestemmingen in de Caribbean, Cuba, Costa Rica, Midden-Amerika, Noord-Europa, Zuid-Europa en maken zelfs een trans-Atlantische oversteek. Zo is er voor iedereen wel een bestemming die hem of haar aanspreekt.

Cruise met Sea Cloud's Sea Cloud Spirit. Bekijk hier het complete cruise aanbod en boek uw cruise bij Cruise2Travel

De accommodaties aan boord van Sea Cloud Cruises

Aan boord van Sea Cloud Cruises zijn er verschillende huttypen beschikbaar.  Er zijn buitenhutten, hutten met een boven-en onderbed en grote suites in originele stijl. Sommige hutten hebben directe toegang naar het promenadedek, terwijl andere voorzien zijn van een patrijspoort. Op de nieuwe schepen zijn er zelfs hutten met een eigen balkon. Alle hutten beschikken over een kluis en een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien.

 

Dineren aan boord van Sea Cloud Cruises

Tijdens de cruise kunt u bij mooi weer genieten van een heerlijke maaltijd op het lidodek. De smakelijke snacks die aan het buffet in de buitenlucht worden geserveerd, zullen uw eetlust opwekken. Een pianist zal zachte muziek spelen, voor een fijne sfeer tijdens het diner.

Het promenadedek is een heerlijke plek om wakker te worden. Hier kunt u wakker worden met koffie, thee en een lichte snack.  Maar ook in de middagen, kunt u hier tussen de maaltijden door, een snack nuttigen. Stelt u zich eens een vers gemaakte wafel met ijs voor onder de witte zeilen van een schip – dat is echt een paradijs!

Na het diner kunt u in de lidobar terecht voor een gezellig drankje. En wanneer het Crew Shanty Choir arriveert, dan zou het nog weleens een echt feestje kunnen worden aan boord.

 

Activiteiten aan boord van Sea Cloud Cruises

De schepen van Sea Cloud Cruises zijn prachtig. En overal op deze schepen vind je fijne plekjes om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Ontspan op een van de ligstoelen, geniet van het uitzicht op de elegantie mahonie banken of trek je terug in de blauwe lagune.

Het kijken naar de beweging van de zeilen en alle traditionele taken die bij een majestueus zeilschip horen, is een van de mooiste activiteiten op volle zee.

 

Aan boord van Sea Cloud Cruises worden geen traditionele cruiseregels gehandhaafd. U kunt hier doen wat u wilt. Zo kunt u joggen op het promenadedek of ga je met een zodiac aan wal. Of doe eens gek en ga op de ‘Fun Island’waterslee. Aan boord van Sea Cloud Cruises heeft u de vrijheid om uw dag helemaal zelf in te delen.

 

Een bijzondere gelegenheid of jubileum vieren?

Als u op zoek bent naar een bijzondere ervaring voor een speciale gelegenheid, biedt Sea Cloud Cruises ook de mogelijkheid om een schip te charteren. Dit is een unieke manier om samen met vrienden en familie te genieten van een reis op zee en de bestemmingen die u bezoekt.

 

Cruise met Sea Cloud's Sea Cloud II. Bekijk hier het complete cruise aanbod en boek uw cruise bij Cruise2Travel

Ook kinderen zijn welkom aan boord

Kinderen zijn zeker welkom aan boord van de schepen van Sea Cloud Cruises. Er zijn helaas echter geen faciliteiten aanwezig op de schepen voor kinderen en er worden ook geen activiteiten voor hen georganiseerd. In tegenstelling tot veel andere cruises, is er op de schepen van Sea Cloud Cruises niet zoveel te doen voor kinderen.

 

Ontdek de wereld met Sea Cloud Cruises

Een zeilcruise met Sea Cloud Cruises is een unieke manier om te genieten van de zee en de bestemmingen die u bezoekt. Met slechts ongeveer 60 passagiers aan boord en drie authentieke schepen is deze rederij in staat om een intieme en unieke ervaring te bieden. Of u nu het schip zelf chartert of samen met andere gasten geniet, een reis met Sea Cloud Cruises zal u nog lang bijblijven. Dus waar wacht u nog op? Stap aan boord en ontdek de wereld op een unieke manier!

 

De schepen van Sea Cloud Cruises

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters