Silversea Cruises, ultieme luxe cruises voor levensgenieters

Silversea Cruises is een internationale rederij die het beste van luxe en comfort biedt aan haar gasten. Al sinds het begin staat persoonlijke service, intieme sfeer, kleinschalige schepen, en all-inclusive concepten centraal bij Silversea Cruises. Het is de perfecte oplossing voor de echte levensgenieter die de hele wereld wil verkennen. Of het nu gaat om culinaire hoogstandjes, optredens, lezingen of simpelweg ontspanning, Silversea heeft het allemaal.

Wanneer u aan boord gaat van een Silversea cruiseschip, dan gaat u een wereld van luxe en comfort binnen. Deze ultraluxe cruises zijn de perfecte manier om te ontspannen en alles wat de wereld te bieden heeft te verkennen.

 

De wereld verkennen met Silversea Cruises

Met elk jaar zo’n 900 bestemmingen die elk continent bereiken, zijn de ultraluxe cruiseschepen van Silversea Cruises een geweldige manier om de wereld te verkennen. Het unieke van Silversea is hun vermogen om door smalle wateren te varen, naar het hart van een stad te varen en aan te leggen aan een pier zonder voor anker te hoeven gaan.

Het is alsof u een VIP-behandeling krijgt en nergens anders dichter bij de actie komt. Deze luxe schepen zijn klein, intiem en bieden de maximale luxe in dit segment van cruiseschepen.

De elegante stijl van Silversea Cruises

De eerste aantrekkingskracht van Silversea Cruises ligt in het interieur. De elegante stijl en romantische sfeer op de schepen zijn onmiskenbaar. Elk schip dat Silversea bezit heeft een uniek interieur, maar u kunt altijd rekenen op stoffen en texturen van de hoogste kwaliteit en subtiel gebruik van kleur en textuur. De kleine, luxe schepen zijn ideaal om de wereld te verkennen en zijn ontworpen om u zo dicht mogelijk bij de actie te brengen.

 

Aan boord van Silversea Cruises

Alle schepen zijn voorzien van alleen suites die van alle gemakken zijn voorzien. Deze suites hebben een luxe uitstraling met uitzonderlijke butlerservice, waarmee uw verblijf aan boord onvergetelijk zal zijn. Maar liefst 80% van de suites is voorzien van een eigen teakhouten balkon, zodat u kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee en privé-ontspanning. Het all-inclusive-concept van Silversea Cruises betekent dat fooien en drankjes zijn inbegrepen in de prijs van uw reis, zodat u zich volledig kunt ontspannen en genieten. Geniet van overheerlijke diners die worden bereid door hun getalenteerde chef-koks, die de reputatie van Silversea hebben opgebouwd als een van de beste culinaire ervaringen op zee.

 

Schepen met Italiaanse passie, Silversea Cruises

Silversea Cruises is eigendom van één familie, de Lefebvre-familie uit Rome, wat de Italiaanse passie en het leven in Silversea-cruises weerspiegelt. De rederij prijst zichzelf op hun persoonlijke inzet en hun hoge standaard van ultras luxe cruisen, met hun gasten altijd op de eerste plaats. Op elk schip kan de gast genieten van een overvloed aan gemakken en comfort, waardoor hun reis zo aangenaam mogelijk zal zijn.

 

Varen met kinderen aan boord van Silversea Cruises

Hoewel familievriendelijke accommodaties niet de belangrijkste functie zijn van Silversea Cruises, zijn kinderen nog steeds welkom aan boord van de ultraluxe cruises. Kinderen vanaf 6 maanden zijn welkom op de reguliere schepen, terwijl kinderen vanaf 12 maanden aan boord mogen van de expeditieschepen. Kinderen vanaf zes jaar mogen gebruik maken van de zodiacs. De minimum leeftijd voor de Silver Galapagos is echter zes jaar en er zijn geen kinderfaciliteiten aan boord.

Wanneer u op zoek bent naar een ultra luxe cruise wat zich onderscheidt in stijl en klasse, kies dan voor Silversea Cruises. Het is een van de beste manieren om te ontspannen en de wereld te verkennen in stijl en comfort. De exclusieve bestemmingen, klassiek ingerichte schepen en onberispelijke service van Silversea Cruises maken de reis onvergetelijk. En met de all-inclusive tarieven en Italiaanse passie die de familie Lefebvre meebrengt, is het een vakantie van begin tot einde. Geniet van een ontspannen vakantie op de Silversea cruises, u zult er geen spijt van krijgen.

 

De cruiseschepen van Silversea cruises

 • Silver Cloud Klasse
  Silver Cloud
  Silver Shadow
  Silver Whisper
  Silver Wind
 • Silver Muse Klasse
  Silver Dawn
  Silver Moon
  Silver Muse

 

 • Prince Albert Klasse
  Silver Explorer
 • Silver- Origin Klasse
  Silver Origin
 • Silver Spirit Klasse
  Silver Spirit
 • Silver Nova Klasse 
  Silver Nova
  Silver Ray
 • Silver Endeavor Klasse
  Silver Endeavor
Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters