Azamara Club Cruises,  de Ultieme Luxe cruise ervaring

Azamara Club Cruises is een cruise maatschappij die zich richt op de luxueuze en ervaren cruise reiziger. Het woord “Azamara” is afgeleid van “aza” wat “blauw” betekent en “mar” wat “zee” betekent. Het is een cruise ervaring die exclusief is en een stijlvolle, maar informele sfeer heeft. De luxe die Azamara Club Cruises biedt, ligt tussen het premium en ultra luxe segment. De schepen van Azamara Club Cruises zijn relatief klein, maar dat maakt het voor de schepen mogelijk om op de meest interessante plekken ter wereld te komen en langer in de havens te blijven, zodat de passagiers optimaal van de bestemming kunnen genieten.

 

Azamara Club Cruises I Intieme Cruises naar de meest afgelegen plekken in de wereld

Azamara Club Cruises heeft vier schepen: de Azamara Journey, Onward, Quest en Pursuit. Deze schepen zijn klein en persoonlijk, met slechts plaats voor ongeveer 702 passagiers. Dit zorgt voor een intieme en sfeervolle ervaring aan boord. De schepen zijn ontworpen om luxe en comfort te bieden aan de passagiers, terwijl er ook rekening gehouden wordt met de beschikbare ruimte aan boord. De schepen zijn in staat om op de meest afgelegen plaatsen ter wereld te komen en bieden daarmee een unieke en exclusieve cruise-ervaring.

Azamara Club Cruises werkt samen met experts om zorgvuldig samengestelde excursies aan te bieden. De excursie-expert is altijd aan boord en kan u helpen bij het ontdekken van de cultuur en geschiedenis van de plaatsen die u bezoekt. Azamara Club Cruises is er trots op dat zij hun passagiers een gevoel van onderdompeling bieden en ervoor zorgen dat zij meer te weten komen over de plaatsen die zij bezoeken.

 

Luxe slapen op de schepen van Azamara Club Cruises

Alle suites en hutten van Azamara Club Cruises zijn luxueus ingericht en bieden comfort op het hoogste niveau. Het beddengoed en de bedden zijn van topkwaliteit en er is aandacht besteed aan de kleine extra’s, zoals verse bloemen en vers fruit, Elemis toiletartikelen, katoenen badjassen en badslippers. Voor de passagiers die in de suites verblijven, is er butlerservice beschikbaar, evenals gratis wifi minuten en gratis was service. Azamara Club Cruises streeft naar kwalitatief hoogstaande service en ervoor te zorgen dat hun passagiers alle gemakken van thuis hebben tijdens hun reis.

De sublieme keuken van Azamara Club Cruises

Eten is een belangrijk onderdeel van de ervaring van Azamara Club Cruises en de cruise maatschappij is trots op de sublieme keuken die zij aanbieden. Het hoofdrestaurant van Azamara Club Cruises is van topkwaliteit en biedt een breed scala aan gerechten. Daarnaast zijn er twee specialiteitenrestaurants beschikbaar, namelijk Aqualina en Prime C. Het kledingvoorschrift aan boord van Azamara Club Cruises is informeel, zelfs in de specialiteitenrestaurants.

Als u op zoek bent naar een unieke en exclusieve cruise-ervaring, dan is Azamara Club Cruises de juiste keuze voor u. Het persoonlijke en luxe karakter van de schepen biedt de passagiers een sfeervolle en intieme ervaring, terwijl de zorgvuldig samengestelde excursies en de sublieme keuken ervoor zorgen dat u het gevoel heeft dat u alles uit uw reis gehaald heeft. Azamara Club Cruises is perfect voor de ervaren cruise reiziger die op zoek is naar iets anders en unieks.

 

De cruiseschepen van Azamara Club Cruises

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters