Cunard Cruises, stijlvolle nostalgie op zee

Cunard Cruises is een fenomeen als het gaat om cruisen in stijl. Met meer dan 1,5 eeuw aan fantastische oceaanreizen, iconische schepen en ongeëvenaarde stijl, is Cunard Cruises een naam die synoniem staat voor traditie en klasse. Het is een reiservaring die verder gaat dan enkel cruisen,  het is nostalgie op zijn best. Dit authentieke cruisemerk brengt een nieuwerwetse, Britse sfeer aan boord van hun schepen, en staat bekend om de vele beroemde gasten die zij aan boord hebben verwelkomd. Wie aan boord van Cunard gaat, kiest voor een luxe interieur, stijlvolle luxe en charme.

 

In stijl aan boord van Cunard Cruises

Wie eenmaal aan boord stapt van een Cunard Cruise wordt getrakteerd op een reiservaring die niet te vergelijken is met een standaard cruiseschip. Aan boord is er strikt kledingadvies, waarbij vrijetijdskleding overdag gewenst is. Voor de avonden is er een dresscode: op informele avonden zijn vrouwen in cocktailjurk of nette broek met jasje welkom en voor heren is een pak of jasje zonder das gewenst. Op formele avonden mogen dames in een cocktailjurk of avondjurk verschijnen en heren worden verzocht om in een donker pak met das of smoking te komen. Gasten worden volledig ondergedompeld in een wereld van luxe en glamour, en kunnen zich volledig onderdompelen in stijl.

 

Het entertainment aan boord is ook uniek, met een moeiteloze mix van klassieke en moderne thema’s. Zo kun je in het Royal Court theater genieten van West End waardige theatervoorstellingen, genieten van klassieke strijkmuziek of een biertje drinken in een Engelse pub.

Er is voor ieder wat wils aan boord van de luxe schepen van Cunard Cruises.

 

Legendarische vaarroutes met Cunard Cruises

De zesdaagse trans-Atlantische overtocht tussen New York en Southampton is een fascinerende en wereldberoemde route, met dezelfde route van Southampton naar New York die de Titanic ooit had moeten voltooien.

Naast deze beroemde vaarroute zijn er natuurlijk ook nog andere routes te boeken met Cunard Cruises. Zo kun je een spectaculaire wereldcruise boeken met de Queen Mary 2, een belevenis van ongekende klasse.

 

De elegante schepen van Cunard Cruises

De drie elegante schepen van Cunard Cruise – Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth hebben elk hun eigen kenmerken en vaarroutes. De Queen Mary 2, de trots van de vloot, biedt de ultieme luxe en staat bekend om zijn historische trans-Atlantische route. De Queen Victoria vaart vooral in Europa en de Queen Elizabeth doet afwisselend Europa en wereldcruises. De hutten zijn ruim opgezet en er is keuze uit binnen hutten, buitenhutten en balkonhutten, en suites.

Exclusive service aan boord van Cunard Cruises

Exclusieve service staat centraal bij Cunard en dit kan worden gezien in de onberispelijke klantenservice, waardoor u zich als koningin of koning op zee zult voelen. Traditioneel en formeel dineren blijft een belangrijk kenmerk aan boord, met als hoogtepunt de Queens Grill, een geraffineerd restaurant met perfect bereide gerechten. Naast het dineren is de ‘Afternoon Tea’ bijna een ritueel aan boord van een Cunard-schip, waarbij de thee op de traditionele manier wordt geserveerd door obers met witte handschoenen. Er is ook een keuze uit diverse drankenpakketten, zodat u tijdens uw cruise kunt genieten van uw favoriete drankjes.

Cunard Cruises brengt nostalgie terug in de wereld van cruises en is een ervaring die u gezien moet hebben om het te geloven. Het is een reis die verder gaat dan enkel cruisen; het is een fascinerende mix van Britse stijl, sublieme service, traditionele Britse sfeer, en vermaak van topklasse. De schepen zijn beroemd om hun grootse feesten, culinair genieten en luxe interieur, en de hutten zijn ruim opgezet en van alle moderne gemakken voorzien. Als u op zoek bent naar een unieke en vooral luxe cruise-ervaring, dan is Cunard Cruises de perfecte keuze.

 

De cruiseschepen van Cunard Cruises

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters