P&O Cruises, ga op cruise met deze bekroonde cruiserederij

Een cruise maken is een unieke ervaring waarbij je verschillende bestemmingen kunt ontdekken zonder steeds je koffer in- en uit te pakken. P&O Cruises is één van de grootste Britse cruisemaatschappijen en biedt een breed scala aan bestemmingen over de hele wereld.

Als een al lang bestaande, bekroonde cruisemaatschappij is P&O Cruises een van de meest prestigieuze exploitanten in Britse stijl, die vakanties van je leven over de hele wereld aanbiedt. Met een direct herkenbare vloot van indrukwekkende schepen kunnen gasten die met P&O Cruises varen, uitzonderlijke service en aandacht voor detail verwachten, ongeacht welk schip ze kiezen.

 

Traditioneel cruisen met P&O Cruises

Als het gaat om een cruisevakantie, is het belangrijk dat je kiest voor de juiste maatschappij die bij jouw wensen past. Als je op zoek bent naar een traditionele sfeer en betrouwbare service, dan is P&O Cruises wellicht de juiste keuze voor jou. Met meer dan 700 havens en 7 continenten wereldwijd biedt deze Britse cruisemaatschappij haar gasten een onvergetelijke ervaring.

De schepen van P&O Cruises vertrekken voornamelijk vanuit South Hampton, Engeland. Vanuit deze haven varen de schepen naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Zo vaart P&O Cruises naar onder andere de Baltische Staten, De Britse eilande, de Canarische eilanden, de Caribbean, het Midden Oosten, de Middellandse Zee, Noord-Europa en Noord-Amerika.

 

De verschillende schepen van P&O Cruises

P&O Cruises heeft verschillende schepen in haar vloot. Zo zijn er schepen welke geschikt zijn voor iedereen, ook voor gezinnen met kinderen. Maar heeft P&O Cruises ook cruises die alleen geschikt zijn voor volwassenen, de zogenaamde Adults-Only cruises.

Elke P&O Cruises-schip heeft een eigen karakter, van kleinere intiemere schepen tot grotere schepen met veel entertainment.

 

Op de Aurora, Azura, Britannia, Oceana, Ventura en Iona zijn kinderen welkom. Hier zijn ook kinderfaciliteiten terug te vinden aan boord en worden er ook leuke activiteiten aangeboden voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

 

Wanneer je een cruise wilt boeken bij P&O Cruises is het dus wel belangrijk dat je oplet welke cruise je boekt, zeker als je met kinderen op reis wilt.

 

De hutten op P&O Cruises zijn voorzien van alle gemakken. Je kunt bijvoorbeeld koffie en thee zetten in je hut.

Er zijn verschillende hutcategorieën beschikbaar, van binnen- tot balkonhut en diverse suites.

 

Dineren aan boord van P&O cruises

Het dineren op P&O cruises is een traditionele ervaring in een traditionele zitting. Op de nieuwere schepen wordt ook de openingszitting aangeboden. Op de grotere schepen Ventura, Azura, Britannia en Iona hebben ze naast de traditionele zitting, ook nog verschillende restaurants om uit te kiezen.

Entertainment aan boord van P&O cruises

Entertainment is belangrijk aan boord van P&O cruises . Er is dan ook genoeg entertainment aan boord voor de passagiers om van te genieten. Van komedianten tot livebands, er is voor elk wat wils. Er zijn ook verschillende bars om te ontspannen en een behandeling te boeken bij het welness centrum. Sportliefhebbers kunnen terecht op het sportdek om te tennissen, zwemmen en om verschillende dansklassen te volgen.

 

Ontdek meer van de wereld met P&O cruises

P&O Cruises is een geweldige manier om verschillende delen van de wereld te verkennen, terwijl je ook kunt ontspannen en genieten op het schip. Met schepen die ontworpen zijn voor zowel volwassenen als gezinnen, is er voor iedereen een perfecte vakantie te vinden. Of je nu de voorkeur geeft aan ontspannen in de spa of graag actief blijft op het sportdek, er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te vermaken. Kortom, een cruise met P&O Cruises is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen.

 

De schepen van P&O Cruises

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters