AMBASSADOR CRUISE LINE                        ALGEMEEN                         KENMERKEN                              DEKKENPLAN                          HUTCATEGORIE                         FOTO’S

 

 

AMBIENCE, het vlaggenschip van Ambassador Cruise Line

Ambience is het vlaggenschip van Ambassador Cruise Line en wordt door hen ook wel de ‘First Lady of the Sea’genoemd. Het is een schip welke speciaal ontworpen is om de perfecte ervaring te creeren voor 50-plussers.

Ambassador Cruise Line wil met dit cruiseschip de perfecte sfeer en ambiance creeren, een sfeer die het beste in iedereen naar boven haalt en waar mensen nog jaren over praten wanneer ze van boord gaan.

De Ambience is een middelgroot schip. Cruisen met dit schip is een traditionele cruise ervaring, maar wel met moderne accenten.
Op een cruise met de Ambience maakt u gegarandeerd onvergetelijke herinneringen.

Op dit middelgrote schip kan Ambassador Cruise Line 1.400 mensen verwelkomen. Door de goede indeling op de Ambience ervaar je een gevoel van ruimtelijkheid, terwijl dit schip ook een intiem gevoel heeft. Dit schip is echt ontworpen om een goede sfeer tussen de gasten te creeren en contacten leggen aan boord gaat dan ook vanzelf. Je voelt je echt op je gemak op dit schip.

 

De eerste indruk van de Ambience

Wanneer je voor de eerste keer aan boord gaat van de Ambience wordt je verwelkomd op het 5e dek, het hart van dit cruiseschip van Ambassador Cruise Line. Warme groene kleurtonen en ligt houten accenten geven je meteen een goede eerste indruk van de Ambience. Je ziet hier geen overdadige interieurversieringen, alhoewel je de indrukwekkende trap niet kunt missen. In deze ruimte vind je meer dan genoeg zitgelegenheden, waardoor deze ruimte ook het centrale ontmoetingspunt is tijdens je cruisereis met de Ambience. De toon voor een cruise met Ambassador Cruise Line wordt dus direct gezet tijdens je aankomst aan boord.

Entertainment aan boord van de Ambience

Er is van alles te doen op de Ambience. Dit schip van Ambassador Cruise Line heeft alle faciliteiten om van uw cruisereis een perfecte ervaring te maken.

Zo kun je sporten in het fitnesscentrum, ontspannen in de spa, een duik nemen in een van de twee zwembaden aan boord, genieten in een van de twee bubbelbaden of gezellig winkelen in de shops op het cruiseschip. Wil je, je even terugtrekken, dan is de bibliotheek de uitgelezen plek om je onder te dompelen in de wereld van de literatuur. Er is voor iedereen wel wat te beleven aan boord van de Ambience.

In de avond kun je genieten in een van de verschillende pubs en barretjes aan boord, waaronder de Raffles Bar, Botanical Lounge, SW19 en de Purple Turtle Pub.

Of je kunt je geluk beproeven in het casino. Ben je op zoek naar meer entertainment? Dan is er in het theater wellicht een leuke show die je kunt zien. Een momentje van rust, geniet dan een film op het grote scherm, buiten op het dek.

 

Culinair genieten aan boord van de Ambience

Bent u op zoek naar een culinaire ervaring? Ook dan zit u goed aan boord van de Ambience. Zowel tijdens het ontbijt, de lunch als het diner komt u zeker niets te kort.
Aan boord van De Ambience vindt u verschillende restaurants met allemaal hun eigen, overheerlijke menu.

Zo kun je dineren in het Buckingham restaurant of de Borough Market, beide hebben een ruime keuze aan dinergerechten.

Wil je genieten van de glorie van de natuur? Bezoek dan de gerenommeerde Alfresco Grill.

Maar ook bij de restaurants Saffron en Sea & Grass kunt u genieten van de bijzondere en heerlijk gerechten.

Wil je een luxe dinerervaring, kies dan voor het luxe Chef’s Table. In dit restaurant biedt  Ambassador Cruise Line u een bijzondere gastronomische ervaring.

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters