CARNIVAL CRUISE LINE                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Carnival Breeze, tropische sferen aan boord van Carnival Cruise Line

Wanneer je aan boord gaat bij de Carnival Breeze, verkeer je meteen in tropische sferen. Geniet van de eilandsfeer die dit schip met zich meebrengt.

De vrolijke kleuren, de inrichting en de bruisende activiteiten brengen je gelijk in vakantiestemming. Het motto van Carnival Cruises is op dit schip dan ook duidelijk aanwezig ‘Choose Fun.’

Carnival Breeze is gemaakt voor iedereen die van het ultieme vermaak houdt. Ze behoort tot de Dream klasse samen met haar zusjes Carnival Dream en Carnival Magic.

 

Wat is er te doen aan boord van de Carnival Breeze?

De Carnival Breeze is gemaakt voor iedereen die van het ultieme vermaak houdt. En omdat vermaak en plezier voor iedereen anders is en u zelf het beste weet wat u leuk vindt, biedt Carnival Cruises vooral heel veel keuze aan boord van de Carnival Breeze.

Op het cruiseschip is echt van alles te doen of juist te laten. Het schip is gemaakt voor gasten die op zoek zijn naar vertier, maar juist ook voor de gasten die op zoek zijn naar rust.  Als de ene groep aan dek geniet van de zon of van de ongelimiteerde mogelijkheden van het WaterWorks zwembadencomplex met Twister glijbaan, dompelt de andere groep zich onder in de rustgevende ambiance van The Retreat.

 

Culinair genieten aan boord van de Carnival Breeze

Eten kun je in allerlei soorten en maten aan boord van de Carnival Breeze. Als je trek hebt is er altijd wel een restaurant in de buurt om je honger te stillen.

In de twee hoofdrestaurants kun je genieten van een uitgebreid diner. Ook in de verschillende specialiteitenrestaurants kun je heerlijk à la carte dineren.

En er is nog meer.

Zo beschikt het Lido Deck-restaurant over een roterende carrousel met op bestelling gemaakte favorieten gedurende de dag, zoals hamburgers, een delicatessenwinkel, een Mongoolse wok en een burritobar, maar ook 24-uurs opties zoals goedkope pizza en softijs staan allemaal voor u klaar wanneer u trek heeft.

Als u liever zeevruchten rauw en opgerold verkiest, vind je de sushi-bar van Carnival Breeze de perfecte plek om de eeuwenoude kunst op te frissen om je heerlijke eten subtiel van bord naar mond over te brengen, inclusief stokjes!

Andere heerlijke eetgelegenheden aan boord zijn Guy’s Burger Joint, Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que en de BlueIguana Cantina.

 

Entertainment aan boord van de Carnival Breeze

Er is altijd iets te doen aan boord van de Carnival Breeze. En het entertainment is al net zo gevarieerd als het aanbod aan activiteiten gedurende de dag. Er is zoveel leuks om uit te kiezen.

De pianobar is de plek waar je moet zijn voor een heerlijk drankje onder begeleiding van fijne livemuziek. De levendige sfeer in deze bar is gezellig en gemoedelijk.

Pak een drankje en een stoel voor een onovertroffen zicht op de piano en kijk hoe de meesterpianist de geluiden produceert om zelfs de meest veeleisende oren te verrassen!

Wil je dansen tot in de vroege uurtjes, dan is de Dance Club de plek voor jou. Hier kunt u zelfs dansen onder de sterrenhemel.

De Aft Lounge is de beste plek om een ​​geweldige show te zien. Hier is elke avond wel iets anders te zien. Lach tot het pijn doet bij een leuke Comedy show of zing mee met een goede live band. Hoe dan ook, de Aft Lounge is de plek waar mensen het podium betreden en alles geven wat ze hebben.

En dan is er nog de Main Show Lounge. Hier kun je genieten van extravagante shows tot mooie musicals. Als je denkt aan de Carnival Magic, denk dan aan gejuich, gelach en tranen van gelach – en dat allemaal in naam van plezier! Maar verwacht niet te vertrekken zonder geraakt te worden door beeldende kunst die live wordt gebracht door het entertainmentpersoneel van Carnival, met een getalenteerde groep acteurs, zangers, muzikanten en dansers!

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters