CARNIVAL CRUISE LINE                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Categorie SV (Carnival Excel Presidential Suite)

Als u op zoek bent naar de grootste passagiershut en het beste uitzicht op het schip, eentje die vrijwel hetzelfde is als wat de kapitein ziet – dan stopt de zoektocht hier. Maar er is meer te weten: ten eerste heeft deze passagiershut een aparte woonkamer en slaapkamer, en deze ruimtes bevatten twee tv’s, een inloopkast en een sofa. Er is een eethoek en natuurlijk is er een bar. U vindt er echt luxe extra’s zoals de badkamer met grote douche en twee wastafels, plus een aparte privékamer met toilet en extra wastafel. Zijn we de hottub vergeten? Natuurlijk niet. Het is buiten op het balkon, dat zo groot is dat ‘balkon’ misschien niet eens de juiste beschrijving is, omdat het zit- en loungeruimte biedt, van loungestoelen tot loveseats, schommelstoel tot ligbed, voor meer dan een dozijn goede vrienden, waaronder vier aan de eettafel in de buitenlucht.

Bezetting: max. 2 pers.
Afmeting: 106m² inclusief balkon (hut 45m² / balkon 61m²).

Categorie LS (Carnival Excel Achterkant Suite)

Een Carnival Excel Achterkant Suite is een van de ruimste passagiershutten op het schip. Deze hut beschikt over een privé-hottub, een eethoek, een ligbed en een zithoek. De hutten hebben een aparte woonkamer en slaapkamer met twee tv’s, een inloopkast en een zitbank. Een ruime badkamer met grote douche en dubbele wastafel, plus een aparte privékamer met toilet en extra wastafel.

Bezetting: max. 5 pers.
Afmeting: 48m² inclusief balkon (hut 33m² / balkon 15m²).

Categorie KS (Carnival Excel Hoek Suite)

De Carnival Excel Hoek Suite beschikt over veel binnenruimtes. Deze hutcategorie heeft een groot balkon met ligstoelen en een eettafel op de balkon. In de kamer vindt u een kingsize bed, een grote badkamer en een woonkamer met een bar.

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 66m² inclusief balkon (hut 37m² / balkon 29m²).

Categorie DS (Carnival Excel Suite)

Een Carnival Excel Suite aan boord van de Celebration is het soort kamer dat bewijst dat vakantie en comfort hand in hand gaan. In deze grote kamer vindt u niet alleen een badkamer met een ruime douche en een dubbele wastafel, maar ook veel ruimte om te leven en te loungen, plus echte leuke dingen zoals een eethoek en twee tv’s, één in de slaapruimte gebied en één in de leefruimte. De kamer biedt ook extra ruimte om achterover te leunen, in de stijl van de oceaan, op een balkon met ligstoelen en een eettafel in de buitenlucht.

Bezetting: max. 5 pers.
Afmeting: 58m² inclusief balkon (hut 39m² / balkon 19m²).

Categorie HU (Havana Cabana Hoek Suite)

Overweeg uw Havana-passagiershut of suite uw eigen eilandresort aan boord van Celebration. Het belangrijkste is de exclusieve locatie: vlakbij de Havana Bar & Pool. Dit zwembad is overdag alleen voor leden en een hotspot voor iedereen als de zon ondergaat. Binnen hebben alle Havana-passagiershutten een unieke inrichting, maar stap naar een Havana Cabana voor een extra grote chill-ruimte buiten. Stap in een Havana Cabana-suite voor nog meer ruimte, plus een luxe regendouche.

Bezetting: max. 3 pers.
Afmeting: 48m² inclusief balkon (hut 33m² / balkon 15m²).

Categorie HS (Havana Cabana Suite)

In deze hut vindt u alle comfort van een suite met een inspirerende inrichting uit Cuba. Buiten uw Havana Cabana Suite ligt een privéloungeruimte met uw eigen ligstoelen en hangmat, plus exclusieve toegang overdag tot het Havana Pool-gebied. Voorzieningen zoals VIP-check-in, een inloopkast en een badkamer met een luxe regendouche.

Bezetting: max. 2 pers.
Afmeting: 27m² inclusief balkon (hut 19m² / balkon 8m²).

Categorie SS (Cloud 9 Spa Suite)

Een Cloud 9 Spa Suite is het ultieme in zowel passagiershutten als spa-accommodaties. Er is ruimte voor u en uw spullen met een grote kamer en balkon. Deze kamer heeft een rustgevende inrichting. Het rustgevende bubbelbad op de kamer helpt u ontspannen te blijven na uw ontspannende spabehandeling. En net als alle suites beschikt een Cloud 9 Spa Suite over VIP-check-in, waarmee u gemakkelijk naar uw geweldige passagiershut kunt gaan.

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 32m² inclusief balkon (hut 27m² / balkon 5m²).

Categorie OS, OT (Ocean Suite)

Een suite is de ultieme manier om te cruisen. Met meer ruimte om binnen te strekken en een groot balkon om buiten te ontspannen, probeer een Ocean Suite om privé, luxe ontspanning te ervaren. Ocean Suites hebben ook een VIP-incheckbalie, een inloopkast en een badkamer met whirlpool.

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 32m² inclusief balkon (hut 27m² / balkon 5m²).