CARNIVAL CRUISE LINE                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Carnival Conquest, een en al plezier aan boord

Wanneer u reist met de Carnival Cruise Line weet u een ding zeker, het wordt leuk. Plezier staat namelijk centraal aan boord van de Carnival cruiseschepen en zo ook aan boord van de Carnival Conquest. Dus spring aan boord en geniet van de rit, want de vrolijke vakantiestemming die je meteen voelt wanneer je aan boord gaat van de Carnival Conquest zul je de rest van je vakantie niet meer kwijtraken.

Van de geweldige zwembaden tot de ongelooflijke culinaire opties en avonden vol gevarieerd entertainment, iedereen wordt vermaakt aan boord van de Carnival Conquest.

De Carnival Conquest is één van de grotere schepen van de cruise rederij en biedt plaats aan bijna 3000 passagiers. Samen met haar zusjes, Carnival Freedom, Carnival Glory, Carnival Liberty en Carnival Valor behoren ze tot de Conquest klasse.

 

Carnival Cruise Line, verwelkomd door Amerikaanse hartelijkheid

Carnival Cruises zijn echte Amerikaanse cruises. Dat betekent dat u overal met die typische Amerikaanse hartelijkheid zult worden ontvangen. En wanneer je denkt aan Amerika, dan denk je aan groots. Carnival Cruise Line houdt er dus ook van om alles groots aan te pakken. Dat zie je terug in de dagelijkse service, maar ook in de over-de-top shows, zoals ze dat alleen in de Verenigde Staten kunnen. En ook plezier wordt op die typische Amerikaanse manier aangepakt, groots! En een ding is zeker, u zult zich geen moment vervelen aan boord van de Carnival Conquest.

 

Slapen aan boord van de Carnival Conquest

De Carnival Cruises is trots op de Carnival Conquest, een prachtig vormgegeven schip. De hutten zijn zo ontworpen dat ze heel ruim voelen. Maar liefst 60% van de hutten heeft uitzicht op zee en daarvan heeft weer 60% een balkon om te genieten van het geluid van de golven en de frisse zeelucht. Er is absoluut geen betere manier om door de Caribbean te varen, dan aan boord van de Carnival Conquest.

 

Wat is er te doen aan boord van de Carnival Conquest

Wanneer het thema van je schip ‘Choose Fun’ is, dan weet je dat er van alles te doen is aan boord. Op de Carnival Conquest hoef je, je geen moment te vervelen en kun je echt de hele dag lachen, gieren en brullen.

Profiteer volop van alle faciliteiten en activiteiten, die dit “Fun Ship” u te bieden heeft! 

Voor elke leeftijdscategorie worden er activiteiten aangeboden.  De vier zwembaden aan boord zijn een feest voor alle leeftijden. Een zwembad heeft zelfs een torenhoge glijbaan voor de thrillseekers.

Camp Carnival is speciaal voor kinderen van 2 tot 15 jaar, waar allerlei activiteiten worden georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Wanneer je op zoek bent naar ontspanning, dan kun je, je laten verwennen in de spa en heerlijk tot rust komen in een van de jacuzzi’s. Liever een actieve activiteit? Dan kun je, je bijvoorbeeld in het zweet werken in het fitnesscentrum aan boord van de Carnival Conquest.

Of misschien voel je, je lucky en waag je een gokje in het casino.

Kortom er is echt van alles te doen voor een geslaagde dag aan boord van de Carnival Conquest

 

Entertainment aan boord van de Carnival Conquest

Carnival Conquest biedt volop en hoogwaardig entertainment.

Wilt u zich echt laten entertainen? Dan kunt u het theater bezoeken met maar liefst 1.500 zitplaatsen. Hier wordt je vermaakt met spectaculaire shows in Las Vegas stijl.

Liever iets kleinschaliger? Dan zijn er verschillende Jazz Clubs, Sport bars, wijn & kaviaar bars, waar u kunt genieten van livemuziek.

Genieten van de ondergaande zon en een heerlijke cocktail? Dan gaat u naar The RedFrog Rum bar! Het enige dat u hoeft te doen is achterover leunen en genieten!

Wil je doorgaan tot de zon weer opkomt? Ook dat kan in een van de nachtclubs aan boord van de Carnival Conquest.

 

Laat je culinair verrassen aan boord van de Carnival Conquest

Honger lijden is geen optie als het gaat om eten aan boord van Carnival Conquest.

Van comfortklassiekers tot wereldwijde keukens, de maaltijden die u tijdens uw cruise eet, zullen net zo gevarieerd zijn als de bestemmingen die u bezoekt.

In de twee hoofdrestaurants worden in vaste en open zittingen de heerlijkste gerechten geserveerd. Maar u kunt ook kiezen voor een van de specialiteitenrestaurants. Zo kun je een heerlijke steak eten in het steakhouse of voor Italiaans kiezen in de pizzeria. Wil je liever wat gezonder eten, dan is de saladebar misschien een goede keuze.

Gratis restaurants

  • Guy’s Burger Joint – sappige hamburgers van de beroemde chef-kok Guy Fieri.
  • BlueIguana Cantina – de meest verse smaken geïnspireerd op de Mexicaanse keuken.
  • Eetkamer – drie gangen heerlijk eten geserveerd door zeer vermakelijke obers.
  • Lido Marketplace – gerechten van over de hele wereld worden geserveerd in een informele buffetstijl.
  • Pizza Pirate – perfect gegooide pizza met uw keuze aan toppings, dag en nacht geserveerd.

Specialiteitenrestaurants (tegen bijbetaling)

  • Steakhouse – smeltende stukjes rundvlees en heerlijke zeevruchten zijn hier aan de orde van de dag.
  • Seafood Shack – liefhebbers van zeevruchten komen samen, op deze door de zee geïnspireerde plek.
  • The Chef’s Table – een exclusieve eetervaring met rondleidingen achter de schermen en onverslaanbare smaken.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters