CARNIVAL CRUISE LINE                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Categorie SV (Carnival Excel Presidential Suite)

Deze suite is van alle gemakken voorzien met twin bedden die kunnen worden omgevormd naar kingsizebedden, een aparte woon- en slaapkamer, twee televisies, een inloopkast, kluis, föhn, badkamer met inloopdouche, ruime zithoek met salontafel, koffiezetapparaat, minibar, telefoon, kleine gootsteen en glaswerk, balkon met ligstoelen, terrastafel, dagbed, buitendouche en hot tub-spa. Daarnaast krijg je bij een suite priority check in, priority bagagebezorging, stateroom is klaar wanneer u aan boord gaat en gratis mineraalwater in de suite.

Bezetting: max. 2 pers.
Afmeting: 106m2 (hut 45m2 / balkon 61m2)

Categorie SS (Cloud 9 Spa Suite)

Een Cloud 9 Spa Suite is het ultieme in zowel passagiershutten als spa-accommodaties. Er is ruimte voor u en uw spullen met een grote kamer en balkon. Deze kamer heeft een rustgevende inrichting. Het rustgevende bubbelbad op de kamer helpt u ontspannen te blijven na uw ontspannende spabehandeling. En net als alle suites beschikt een Cloud 9 Spa Suite over VIP-check-in, waarmee u gemakkelijk naar uw geweldige passagiershut kunt gaan.

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 32m2 (hut 27m2 / balkon 5m2)

Categorie KS (Carnival Excel Hoek Suite)

De Carnival Excel Hoek Suite beschikt over veel binnenruimtes. Deze hutcategorie heeft een groot balkon met ligstoelen en een eettafel op het balkon. In de kamer vindt u een kingsize bed, een grote badkamer en een woonkamer met een bar.

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 66m² inclusief balkon (hut 37m² / balkon 29m²).

Categorie LS (Carnival Excel Balkon Suite)

De Carnival Excel balkonsuite beschikt over een ruim balkon met lounge bed, stoelen en een eettafel. De binnenruimte is voorzien van een tweepersoonsbed, aparte slaap- en woonkamer, badkamer met regendouche en dubbele wastafel, eettafel en televisie. Daarnaast ontvangt u priority check in en bagage bezorging.

Bezetting: max. 5 pers.
Afmeting: 48m2 (hut 33m2 / balkon 15m2)

Categorie HU (Havana Cabana Hoek Suite)

Overweeg uw Havana-passagiershut of suite uw eigen eilandresort aan boord van Jubilee. Het belangrijkste is de exclusieve locatie: vlakbij de Havana Bar & Pool. Dit zwembad is overdag alleen voor leden en een hotspot voor iedereen als de zon ondergaat. Binnen hebben alle Havana-passagiershutten een unieke inrichting, maar stap naar een Havana Cabana voor een extra grote chill-ruimte buiten. Stap in een Havana Cabana-suite voor nog meer ruimte, plus een luxe regendouche.

Bezetting: max. 3 pers.
Afmeting: 48m² inclusief balkon (hut 33m² / balkon 15m²).

Categorie HS (Havana Cabana Suite)

In deze hut vindt u alle comfort van een suite met een inspirerende inrichting uit Cuba. Buiten uw Havana Cabana Suite ligt een privéloungeruimte met uw eigen ligstoelen en hangmat, plus exclusieve toegang overdag tot het Havana Pool-gebied. Voorzieningen zoals VIP-check-in, een inloopkast en een badkamer met een luxe regendouche.

Bezetting: max. 2 pers.
Afmeting: 27m² inclusief balkon (hut 19m² / balkon 8m²).

Categorie HE, HG (Havana Extended Cabana)

Buiten uw hut ligt een buitenterras met uw eigen lounge ligstoelen. Uw hut is in de sfeer van Cuba ingericht. Stap in een Havana Cabana-suite voor nog meer ruimte, plus een luxe regendouche.

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 28m² inclusief balkon (hut 19m² / balkon 9m²).

Categorie OS, OT (Ocean Suite)

Een suite is de ultieme manier om te cruisen. Met meer ruimte om binnen te strekken en een groot balkon om buiten te ontspannen, probeer een Ocean Suite om privé, luxe ontspanning te ervaren. Ocean Suites hebben ook een VIP-incheckbalie, een inloopkast en een badkamer met whirlpool.

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 32m² inclusief balkon (hut 27m² / balkon 5m²).