CARNIVAL CRUISE LINE                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Carnival Legend, de legende van Carnival Cruise Line

Legenden worden gemaakt, niet geboren en dit cruiseschip van Carnival Cruises is zijn naam absoluut waard.

Met een capaciteit voor 2.100 gasten is dit cruiseschip iets kleiner dan de andere schepen van Carnival Cruise Line, maar het is zeker niet minder groots.

Met het opvallende Atrium van maar liefst 8 dekken hoog kun je de Carnival niets minder dan indrukwekkend noemen. Maar ook alle andere openbare ruimtes, welke allemaal hun eigen in het oog springende interieur hebben gebaseerd op een land of een legende, zullen een onvergetelijke indruk bij je achterlaten. Het interieur van de Carnival Legend is een bonte verzameling van stijlen en kleuren waar je instant vrolijk van wordt.

Samen met haar zusjes Carnival Miracle, Carnival Pride en Carnival Spirit behoren deze schepen in de Spirit klasse.

Een grappig feitje; de Carnival Legend is sneller dan de meeste schepen van Carnival waardoor het mogelijk is om 8-daagse routes te varen die normaal zo’n 10 dagen in beslag zouden nemen.

 

Carnival Legend, een drijvend resort

De Carnival Legend kun je het beste vergelijken met een van de grotere resorts in bekende badplaatsen. De promenade op het schip bestaat uit niet een, maar twee verdiepingen waar je kunt shoppen bij leuke winkels, wat kunt drinken in een van de vele bars, plaats kunt nemen in een van de verschillende lounges of waar je de hele nacht kunt dansen in een van de nachtclubs op deze promenade.

 

 

Wat is er allemaal te doen aan boord van de Carnival Legend?

Het motto van de Carnival Cruise Line is ‘Choose Fun’ en alles op dit schip is dus ook zo ontworpen dat elke gasten de tijd van zijn leven zal hebben aan boord van dit schip.
Er is dus ook van alles te doen aan boord.

Neem een duik in een van de zwembaden, welke namen dragen als Avalan en Camelot.

Kinderen kunnen zich uitleven in het waterpark met leuke glijbanen, voor extra waterplezier.

Ook worden er voor kinderen leuke en leerzame activiteiten georganiseerd in Camp Ocean of kunnen ze alles leren over de ruimte in een programma wat ontwikkeld is in samenwerking met het Kennedy Space Center.

Ben je op zoek naar ontspanning? Geniet dan van heerlijke behandelingen in de Spa aan boord van de Carnival Legend, om vervolgens helemaal tot rust te komen in een van de jacuzzi’s.

Liever iets sportievers? Geen probleem, er zijn aan boord ook verschillende sportieve activiteiten te doen.

Is this your lucky day? Dan kun je een gokje wagen in het casino aan boord van de Carnival Legend.

Kortom, je hoeft je geen moment te vervelen tijdens een cruisereis met Carnival Cruise Line.

 

Culinair plezier aan boord van de Carnival Legend

De restaurants aan boord van de Carnival Legend zijn al net zo leuk als alle andere ruimtes op dit cruiseschip. Elk restaurant heeft namelijk een eigen thema, wat je duidelijk ziet terugkomen in het interieur. Elke dag kunt u dus kiezen voor een compleet andere wereld en sfeer tijdens uw diner.

U heeft veel verschillende keuze betreft het dineren aan boord van het schip. U kunt kiezen voor de traditionele zittingen. Deze begint om 18:00 en om 20:15. Daarnaast kunt u kiezen voor Any-Time Dining. Hier kunt u iedere avond zelf kiezen wanneer u wilt eten in het hoofdrestaurant. U kiest van de à la carte kaart en kunt heerlijke gerechten proeven!

Wil je liever wat informeler dineren? Dat kan in het Lido-buffetrestaurants. Hier kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan gerechten. Heb je ontzettende trek in een pizza? Dan is de Pizzeria de plek aan boord waar je moet zijn, die maar liefst 24 uur per dag geopend is.

Ook aan de kinderen wordt gedacht tijdens het diner. Zo biedt Carnival Cruises specifieke kindermenu’s met maaltijden voor het gezin, zoals spaghetti en gehaktballen, kipnuggets en mac & cheese, evenals veel vers fruit en groenten. Ook zijn er desserts speciaal voor kinderen, variërend van een bananensplit tot chocoladebrownies.

Wil je juist meer luxe? Reserveer dan een tafel in de Chef’s Table, waar u kunt genieten van een VIP-maaltijd met een rondleiding door de keuken, champagne en hors d ’oeuvres, gevolgd door een verbluffende maaltijd met geweldige hapjes, voorgerechten en desserts! Een echte smaakexplosie, die je nooit meer zult vergeten. Houd er wel rekening mee, dat je voor een diner bij de Chef’s Table een toeslag moet betalen. `

 

Entertainment aan boord van de Carnival Legend

Aan boord van de Carnival Legend wordt u getrakteerd op allerlei verschillende soorten entertainment. Houdt u van zingen en vermaak? Zing dan luidkeels mee in de karaokebar onder het genot van een lekkere cocktail. Wil je op de hoogte blijven van alle sportwedstrijden tijdens je cruisereis, dan is de Sports bar de plek waar je wilt zijn.

Elk avond heeft u de keuze uit livemuziek, comedy clubavonden, cabaretshows of misschien wilt u gewoon dansen tot in de vroege uurtjes. Er is voor elke stemming en elk leeftijd wel iets leuks te doen in de avonden aan boord van de Carnival Legend.

Een aanrader is de RedFrog Pub, waar je onder de sterrenhemel met een frisse zeelucht kunt genieten van een drankje.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters