CARNIVAL CRUISE LINE                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Carnival Venezia, Italiaans genieten op zee

De sfeer van Venetië op zee, dat is wat je kunt verwachten van de Carnival Venezia.

En dat bedoelen we niet alleen figuurlijk, ook letterlijk. Er zit meer dan een beetje Italië in de Carnival Venezia, je wandelt namelijk letterlijk door een stukje Italië aan boord van dit cruiseschip van Carnival Cruise Line.  Het motto van Carnival Cruises is ‘Choose Fun.” Aan boord van dit schip is dat omgezet naar “Choose Fun, Italian Style!”

Er zijn allerlei Italiaanse kenmerken aan boord van de Carnival Venezia. De reis door het Italië aan boord, begint in het Atrium. Het Atrium is geïnspireerd op het Piazza San Marco en brengt je meteen in Italiaanse sferen.

De Italiaanse smaak en flair gaat verder de driegangenrestaurants Marco Polo en Canal Grande, La Strada Grill™ en zijn Italiaanse streetfood,  fusionrestaurants Tomodoro™ (Mexicaans-Italiaans, jammie!) en Guy’s Burger Joint (nieuwe burgers met Italiaanse smaken – ook jammie!). En in authentieke ristorantestijl, het verheven Italiaans van Il Viaggio.

Wanneer de Italiaanse keuken jouw favoriete keuken is, dan is een reis aan boord van de Carnival Venezia helemaal op aarde. Elke avond Italiaans dineren en genieten van een heerlijk Italiaans wijntje.

Voor de terugkerende cruisers die vaker een cruise met Carnival Cruises hebben gedaan, zijn er ook vertrouwde restaurants en faciliteiten aan boord, zoals Bonsai Teppanyaki, Cloud 9 SPa en Fahrenheit 555 Steakhouse.

 

Italiaans genieten aan boord van de Carnival Venezia

Net als op de andere Carnival Cruise Line schepen, zijn er ook op de Carnival Venezia tal van voorzieningen en activiteiten om je tijd van je leven te bezorgen.

Voor je dagelijkse dosis waterpret ga je naar het Waterworks waterpark aan boord of neem je een duik in een van de zwembaden.

Ontspannen doe je in de Cloud 9 Spa, waar je kunt genieten van een rustgevend zwembad of je kunt laten verwennen tijdens een van de vele behandelingen die worden aangeboden in het grote wellness centrum aan boord van de Carnival Venezia.

Sportliefhebbers hoeven zich geen moment te vervelen aan boord. In het ultra moderne fitness centrum kun je als sportliefhebbers je sportschema blijven volgen en je vakantie calorieën verbranden. Of je kunt gebruik maken van de joggingtrack of een potje voetbal spelen op het sportveld.

En er is nog veel meer, zoals bijvoorbeeld Camp Ocean, Club O2, Circle C, minigolf, een video arcade en een casino. Kortom, er genoeg te doen aan boord van de Carnival Venezia voor je dagelijkse dosis plezier.

 

De Italiaanse keuken aan boord van de Carnival Venezia

We hebben hierboven al een tipje van de sluier opgelicht, het is natuurlijk de Italiaanse keuken die sterk vertegenwoordig is aan boord van de Carnival Venezia.

Onderstaande restaurants zijn bij de prijs inbegrepen’

  • Dining Room – Biedt in de avonden een drie gangen diner dat een ervaring zal zijn.
  • Lido Marketplace – Buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner. Met opties zoals BBQ, verschillende broodjes, saladebar, pastabar of een station met Aziatische gerechten.
  • Swirls – Tijd voor een toetje! Neem een heerlijke swirl, bevroren yoghurt en softijs, in de smaak chocolade, aardbei of vanille.
  • Seaday Brunch – Perfect voor iedereen die houdt van uitslapen. Bij deze brunch kunt u onder andere kiezen uit wentelteefjes, mac-n-cheese of een eitje klaargemaakt op de manier hoe u het liefste heeft.
  • Pizzeria del Capitano – Vers gemaakte pizza’s, met toppings die u zelf kunt kiezen. Deze pizzeria is de hele dag open, zelfs diep in de nacht!
  • The Carnival Deli – Heeft vers belegde broodjes, sandwiches en wraps.
  • Dining Room Breakfast – Hier kunt u heerlijk uitgebreid à la carte ontbijten.

Maar er zijn ook enkele specialiteitenrestaurants, waar je tegen bijbetaling heerlijk intiem kunt dineren; waaronder de Italiaanse restaurants Marco Polo en Canal Grande, La Strada Grill, Tomodoro voor Mexicaans eten, Bonsai Teppanyaki voor Aziatisch eten en Fahrenheit 555 voor de beste steaks.

 

Entertainment aan boord van de Carnival Venezia

Carnival-schepen staan bekend om hun entertainment en de Carnival Venezia is daarop geen uitzondering. In de avonden kun je genieten van een goed gevuld programma met een ruime keuze uit entertainment. Voor iedereen is er wel een show of muzikaal optreden wat bij je past. Denk bijvoorbeeld aan een Comedy Night, Movie Night en Bingo. Of feest tot in de late uurtjes tijdens de Mega Deck Party.

In het Teatro Rosso kun je genieten van spectaculaire shows, verzorgd door Playlist Productions.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters