CARNIVAL CRUISE LINE                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Carnival Vista, een unieke ervaring op zee

De Carnival Vista is een heel nieuw schip, een schip die een hele nieuw verbinding met de zee heeft. Een schip waar je op een hele andere manier van het uitzicht kunt genieten. Heb je bijvoorbeeld de vliegende fietsen al gezien aan boord? Wat vliegende fietsen? Ja, er is daadwerkelijk een zwevend fietsparcours aan boord van dit schip. Als dat niet fietsen met een uitzicht is.

De Carnival Vista is een bruisend schip. Met de vrolijke kleuren en alle activiteiten voel je meteen die bruisende levendigheid van dit schip. Je kunt niet anders dan in een feeststemming komen aan boord van dit schip.

Bij het ontwerpen van de Carnival Vista is er veel aandacht besteed aan gezinnen. Zo hebben gezinnen een compleet eigen gedeelte aan boord met gezinshutten en gezinslounges.

Maar er zijn ook luxe suites. Wanneer je in deze luxe suites verblijft, heb je overdag exclusief toegang tot het aangrenzende zwembad.

Aan boord van dit schip kun je, je verheugen op allerlei activiteiten, oogverblindend entertainment en heerlijk eten!

 

Wat te doen aan boord van de Carnival Vista?

De Carnival Vista is allesbehalve saai. Want ook op dit schip telt het motto van Carnival Cruises; ‘Choose Fun.’ En plezier hebben aan boord van dit schip is allesbehalve moeilijk.

Voor pure ontspanning, zoek je de Cloud 9 Spa op aan boord van dit schip. Hier kun je kiezen uit heerlijk behandelingen om verjongd en vernieuwd terug te komen van je cruisereis.

Voor de meer avontuurlijke reizigers is er natuurlijk ook van alles te doen aan boord van de Carnival Vista. Een leuke uitdaging is bijvoorbeeld de Skycourse; een klimparcours wat u kunt afleggen in de buitenlucht.

Net als op de andere schepen van Carnival Cruise Line, vind je ook aan boord van dit cruiseschip het Waterworks waterpark, wat voor gegarandeerde waterpret staat. Vooral voor kinderen is het hier heerlijk spetteren in het water.

Wil je, je vasthouden aan je sportschema tijdens je cruisereis. Geen probleem. In de SportsSquare en het fitnesscentrum kun je allerlei verschillende sportieve activiteiten doen om de vakantie calorieën meteen weer te verbranden.

 

Culinair genieten aan boord van de Carnival Vista

Alles aan boord van de Carnival Vista is ingericht op dat gasten zoveel mogelijk kunnen genieten van het uitzicht. De restaurants aan boord van dit cruiseschip hebben dus ook extra veel zitplaatsen in de buitenlucht.

Naar de 2 hoofdrestaurants, kun je ook kiezen uit verschillende specialiteitenrestaurants met sushi, visgerechten, de Italiaanse keuken en heerlijke steaks. Er zijn ook diverse kleine eetgelegenheden aan boord, waaronder een buffetrestaurant, een taco- en burritobar en een hamburgertent bij het zwembad. De Carnival Vista heeft zelfs een eigen brouwerij en een exclusieve dinermogelijkheid in de kombuis.

Restaurants die in de cruiseprijs zitten

 • De Main Dining Room, met verschillende tafelgroottes en een volledige bar, biedt een heerlijk alledaags menu met klassieke favorieten, waaronder keuzes uit Steakhouse Selections en de Captain’s Pasta Bar, plus elke dag een nieuw menu met verleidelijke gerechten en specials.
 • Guy’s Burger Joint – serveert het beste van deze klassieke fastfoodfavoriet.
 • Lido Restaurant – een informele buffetlocatie met gerechten van over de hele wereld.
 • BlueIguana Cantina – serveert taco’s en burrito’s.
 • Fresh Creations – te vinden in het Serenity-gebied voor volwassenen, waar verse salades worden geserveerd.
 • Pizzaria del Capitano – 24 uur per dag de beste pizza’s serveren.
 • Swirls – serveert heerlijke frozen-yoghurt en ijs.

Restaurants waar een extra toeslag wordt berekend

 • Cucina Del Capitano – voor huisgemaakte Italiaanse gerechten.
 • De Chef’s Table – voor een intieme en zeer bijzondere gastronomische ervaring.
 • JiJi Asian Kitchen – voor prachtige pan-Aziatische gerechten.
 • Bonsai Sushi – voor heerlijke sushi in een authentieke omgeving.
 • Fahrenheit 555 Steakhouse – voor die sappige, perfect gebakken biefstuk.
 • Seafood Shack – voor verse zeevruchtenklassiekers in New England-stijl.
 • Guy’s Pig & Anchor BBQ Smokehouse – voor malse, smakelijke gerechten zoals spareribs en grote diversiteit burgers.
 • Green Eggs & Ham Breakfast – voor Dr Seuss ‘familieplezier in de ochtend.
 • Shake Spot – voor een aantal innovatieve milkshake-creaties.
 • Java Blue Cafe – voor je favoriete coffeeshop-oplossing

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters