CELEBRITY CRUISES                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Celebrity Xploration, een unieke beleving op de kleinste Expeditiecruise naar de Galapagos eilanden

Het vinden van de perfecte vakantie is niet altijd gemakkelijk, en vaak zijn we op zoek naar iets dat meer is dan alleen maar een ontspannende uitje. De Celebrity Xploration is een prachtig expeditieschip dat een unieke vakantie-ervaring biedt in het prachtige Galapagosgebied. Met vier Junior-suites en Elite Ocean-suites en een maximale capaciteit voor 16 personen is dit schip uitermate geschikt voor een vakantie met vrienden of familie en exclusief gezelschap. Het is de perfecte manier om te genieten van de wonderen van de natuur samen met Celebrity Cruises.

Er is zoveel moois te zien rondom deze Zuid-Amerikaanse eilandengroep. 

Door de unieke flora en fauna staan de eilanden op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Bewonder Darwinvinken, Jan van Genten, zeeleeuwen, pinguïns, zee leguanen en landschildpadden. Deze landschildpadden zijn verantwoordelijk voor de naam van de eilandengroep.

Doordat de dieren hier geen natuurlijke ‘vijanden’ kennen, zijn ze ook niet bang voor mensen. U kunt dus op zeer nabije afstand oog in oog komen te staan met de dieren.

Tijdens je reis zul je altijd in luxe worden verwend en alles krijgen dat nodig is voor de fijnste ervaring.

 

Intiem cruisen met de Celebrity Xploration

Met zijn kleine formaat van slechts zestien personen, biedt de Celebrity Xploration een intieme en persoonlijke ervaring voor haar passagiers. Het schip biedt een aantal prachtige routes, waar Charles Darwin ooit voet aan wal heeft gezet en de Galapagos eilanden worden verkend. De passagiers hebben de mogelijkheid om unieke dieren in hun natuurlijke omgeving te observeren en kunnen leren over de verschillende soorten planten en dieren die dit prachtige eilandgebied thuis noemen.

 

Wat te doen aan boord van de Celebrity Xploration?

Wanneer het tijd is om te dineren, hebben passagiers keuze uit twee opties. Het al fresco ontbijten, lunchen en dineren onder begeleiding van muziek, of dineren in de Dining Room met een uitgebreid buffet voor ontbijt, lunch en diner. Beide keuzes bieden lekkere maaltijden gemaakt met de meest verse lokale ingrediënten en duurzame zeevruchten van de hoogste kwaliteit.

Er is aan boord van de Celebrity Xploration altijd wel iets te doen, om te ontspannen na een dag vol excursies. Al gaat het aan boord van dit schip natuurlijk wel om het in je opnemen van de bijzondere omgeving waar je doorheen vaart.

Passagiers kunnen na een dag vol indrukken, ontspannen in de lounge met een goed boek of genieten van een documentaire of film.

Het zonnedek is een populaire plek om te genieten van het uitzicht over de Galapagos eilanden en om walvissen te spotten. Geniet van een drankje in de jaccuzzi terwijl u de sterrenhemel bewondert in de avond, een unieke ervaring.

De Celebrity Xploration biedt niet alleen een unieke en prachtige ervaring die u niet snel zult vergeten, maar ook een intieme en persoonlijke manier om de wonderen van de natuur te ontdekken. Met prachtige routes, culinaire hoogstandjes en entertainment aan boord, zal het u verzekeren van een vakantie waarbij u zich volledig kunt ontspannen en kunt genieten van de prachtige natuur. Het is een cruise-ervaring die elke avonturier moet ervaren.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters