CELEBRITY CRUISES                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Celebrity Ascent, een innovatieve luxe cruise ervaring

Als je op zoek bent naar een cruise-ervaring die anders is dan alle andere en je wilt genieten van een fenomenale cruisereis, dan is de Celebrity Ascent de juiste keuze voor jou. Het nieuwste schip in de Edge-klasse van Celebrity Cruises is gebouwd met een naar buiten gericht ontwerp en biedt haar gasten talrijke innovatieve functies en verbluffende ruimtes.

Met 15 dekken en plaats voor 3.260 gasten die rond de klok verzorgd worden door 1.400 bemanningsleden, is de Celebrity Ascent perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe en innovatieve cruise ervaring. Het schip is qua constructie identiek aan haar zuster Edge-schepen, maar met diverse upgrades die het onderscheiden van haar voorgangers.

 

De hoogtepunten aan boord van de Celebrity Ascent

Een van de hoogtepunten van de Celebrity Ascent is het fantastische Rooftop Garden. Hier vind je een oase van natuur, met planten met grote bladeren en schaduwrijke plekjes om te ontspannen. Het is ook de thuisbasis van fantasierijke beeldhouwwerken die het geheel een unieke sfeer geven. Een andere ongebruikelijke functie is de Magic Carpet, een beweegbaar platform dat zich langs het schip beweegt en fantastische uitzichten biedt.

De Eden Lounge is een andere bijzondere ruimte op de Celebrity Ascent. Met haar talloze planten en grote omvang, kenmerkt deze lounge zich als prachtig en licht. Hier kun je ontspannen terwijl je geniet van de natuur om je heen. De Grand Plaza is geïnspireerd op Italië en biedt een bijzondere sfeer als gasten samenkomen. Het heeft drie niveaus die zijn ontworpen om de interactie tussen de gasten te verbeteren.

 

Activiteiten aan boord van de Celebrity Ascent

Het schip biedt een uitgebreid scala aan activiteiten aan boord om ervoor te zorgen dat de passagiers zich nooit vervelen. Het zwembad op het dek biedt een geweldige ruimte om te ontspannen en te genieten van de zon, terwijl het overdekte zwembad de ideale plek is om te ontspannen op dagen dat het weer minder goed is.

 

Culinair genieten aan boord van de Celebrity Ascent

Een unieke eetervaring is de culinaire reis die de Celebrity Ascent te bieden heeft. Met maar liefst 18 restaurants en verschillende bars kent het schip een enorme culinaire variëteit. Neem de fascinerende geuren en smaken in je op en ervaar een compleet unieke dinerervaring aan boord van de Celebrity Ascent.

 

Entertainment aan boord

De Celebrity Ascent biedt ook een breed scala aan entertainment opties. Verschillende shows in het theater zorgen ervoor dat elke avond anders is. Lach tot je kaken pijn doen bij een comedy show of raak ontroerd bij een mooie musical.

 Mensen die graag dansen mogen The Club niet missen. Het is de perfecte plek om ’s avonds te genieten van een cocktail, omringd door vrienden en nieuwe kennissen die je hebt ontmoet tijdens je cruise en tot in de vroege uurtjes te dansen.

De Celebrity Ascent is een van de meest indrukwekkende nieuwste schepen in de wereld van cruises. Het biedt haar gasten een ongebruikelijk scala aan functies en verbluffende ruimtes. Het is een schip dat zeker de moeite waard is om te verkennen en een cruise-ervaring als geen ander biedt. De talrijke onderscheidende functies verrassen en overtreffen alle verwachtingen. Als je klaar bent voor een onvergetelijke vakantie, moet je absoluut de Celebrity Ascent proberen.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters