CELEBRITY CRUISES                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Celebrity Flora, ontdek de Galapagos eilanden

De Galapagos eilanden staan bekend om hun unieke flora en fauna, en er is geen betere manier om deze te ontdekken dan aan boord van Celebrity Flora, het nieuwe expeditie schip van Celebrity Cruises.

Dit kleine en comfortabele schip biedt plaats aan slechts 100 personen en is perfect aangepast aan het vaargebied, terwijl het ook zoveel mogelijk de natuur beschermt.

Aan boord van de Celebrity Flora word je begeleid door ervaren gecertificeerde natuuronderzoekers die je helpen bij het ontdekken van de Galapagos eilanden. Er is zoveel moois te zien rondom deze Zuid-Amerikaanse eilandengroep. 

Door de unieke flora en fauna staan de eilanden op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Bewonder Darwinvinken, Jan van Genten, zeeleeuwen, pinguïns, zee leguanen en landschildpadden.

Deze landschildpadden zijn verantwoordelijk voor de naam van de eilandengroep.

Doordat de dieren hier geen natuurlijke ‘vijanden’ kennen, zijn ze ook niet bang voor mensen. U kunt dus op zeer nabije afstand oog in oog komen te staan met de dieren.

Tijdens je reis zul je altijd in luxe worden verwend en alles krijgen dat nodig is voor de fijnste ervaring.

 

Celebrity Flora, een uniek ontworpen cruiseschip

Het ontwerp van Celebrity Flora is opmerkelijk omdat de Galapagos eilanden echt het middelpunt van het ontwerp zijn. Vanuit dit schip heeft u echt een 360 graden zocht op de bijzondere natuur van deze Zuid-Amerikaanse eilanden en hoeft u niets te missen van deze archipel.

 Het schip is gebouwd met natuurlijke materialen, waardoor het ontwerp perfect in zijn omgeving past. Bovendien is het gebouwd met de nieuwste milieutechnologieën om zo min mogelijk impact op het milieu en de bijzondere natuur rondom de Galapagos eilanden te veroorzaken. Zo heeft dit schip bijvoorbeeld een dynamisch positioneringssysteem, wat betekent dat er geen ankers in het water te hoeven vallen en de zeebodem niet wordt aangetast.

 

Wat te doen aan boord van de Celebrity Flora?

Ondanks dat de Celebrity Flora een klein schip is voor slechts 100 gasten is er wel van alles te doen aan boord van dit luxejacht. Maar wel zijn bijna alle deze activiteiten gebaseerd op het ontdekken en bewonderen van de natuur in en rondom de Galapagos eilanden.

Er zijn verschillende activiteiten, zoals lezingen in de Discovery Lounge, sterren kijken bij de Sterrenwacht, er is een fitness en wellness centrum, een observatorium en andere faciliteiten die je helpen te genieten van de prachtige omgeving.

Een van de meest bijzondere faciliteiten is de mogelijkheid om onder de sterren te slapen in een privé cabana op het bovenste dek. Dit geeft je de ultieme gelegenheid om de schoonheid van de nachthemel te ervaren terwijl je 360 graden uitzicht hebt op de Galapagos eilanden.

 

Culinair genieten aan boord van de Celebrity Flora

Celebrity Flora biedt all-inclusive service, waaronder onbeperkt drinken, fooien en alle culinaire verrassingen in een van de twee restaurants. Het Ocean Grill en Seaside restaurant bieden beide een zeer goede dinermogelijkheid.

In het Ocean Grill restaurant kunt u genieten van luxe zeevruchten van de hoogste kwaliteit. Oceaangrill is beschikbaar voor lunch tot het spectaculaire “Dinner Under the Stars.

Het hoofdrestaurant Seaside op dek 4 serveert een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch en een fantastisch diner. Het restaurant heeft overal kamerhoge ramen en biedt prachtige vergezichten, zodat u zelfs tijdens uw diner kunt genieten van het spectaculaire uitzicht.

 

Een unieke ervaring aan boord van de Celebrity Flora

De ervaring aan boord van Celebrity Flora is onvergetelijk omdat het schip is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de Galapagos eilanden te bewonderen. Het schip biedt alles dat nodig is om de reis de ontspanning en toewijding te geven die het verdient, zowel binnen als buiten.

Het ontdekken van de Galapagos eilanden is een speciale en unieke ervaring die je niet wilt missen. Celebrity Flora biedt een nieuwe manier om dit te doen zonder enige vernietiging van het delicate milieu. Met 100 gasten en een ervaren bemanning is het de perfecte manier om de Galapagos eilanden comfortabel en veilig te verkennen. Gelegenheid om onder de sterren te slapen, een bijzonder ontwerp dat past bij de omgeving, en allerlei faciliteiten zijn slechts enkele redenen waarom Celebrity Flora de beste optie is voor een onvergetelijke natuurbeleving aan boord van een duurzaam schip.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters