CELEBRITY CRUISES                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Celebrity Xpedition, een unieke manier om de Galapagos eilanden te ontdekken

Wil jij de reis van je leven maken en de Galapagos eilanden op de meest unieke manier ontdekken? Dan is Celebrity Xpedition het expeditieschip dat je zoekt! Dit ultramoderne schip vaart in de voetsporen van Charles Darwin en is speciaal toegevoegd om de Galapagos eilanden te ontdekken. Reis samen met 90 andere passagiers en gecertificeerde natuuronderzoekers van het Galapagos National Park naar deze eilandengroep en ontdek de prachtige natuur van de eilanden.

Op Celebrity Xpedition vaar je niet alleen rond op de eilanden, maar leer je ook veel over de flora en fauna. Er zijn gecertificeerde natuuronderzoekers van het Galapagos National Park aan boord die je tijdens excursies veel kunnen vertellen over de unieke dieren en planten die op de eilanden voorkomen. Zo leer je nog meer over de bijzondere natuur van de eilanden.

 

 

Faciliteiten aan boord

Hoewel Celebrity Xpedition kleiner is dan andere cruiseschepen, is het schip van alle gemakken voorzien. De bibliotheek is de belangrijkste plek aan boord en biedt literatuur over het natuurgebied en lezingen door biologen en gastsprekers. Het dek is de perfecte plek om van de sterrenhemel te genieten en er is zelfs een sterrenwacht aanwezig. Wil je nog dichter bij de natuur komen? Dan kun je in een eigen privé Cabana slapen tijdens het Galapagos Clamping.

Op Celebrity Xpedition geniet je van luxe en comfort tijdens je reis. Met roomservice, dineren in de suite, massages en gratis luxe badjassen is het schip van alle gemakken voorzien. Ook kun je gebruik maken van de fitnessruimte en worden er nachtelijke lezingen gegeven aan boord. Daarnaast is er livemuziek te vinden in de Discovery Lounge en kun je ontspannen op het sunshine deck met teakhouten ligstoelen, jacuzzi en sauna. Kortom, een unieke ervaring als geen ander.

 

Culinair genieten aan boord van de Celebrity Flora

Celebrity Flora biedt all-inclusive service, waaronder onbeperkt drinken, fooien en alle culinaire verrassingen in een van de twee restaurants. Het Ocean Grill en Seaside restaurant bieden beide een zeer goede dinermogelijkheid.

In het Ocean Grill restaurant kunt u genieten van luxe zeevruchten van de hoogste kwaliteit. Oceaangrill is beschikbaar voor lunch tot het spectaculaire “Dinner Under the Stars.

Het hoofdrestaurant Seaside op dek 4 serveert een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch en een fantastisch diner. Het restaurant heeft overal kamerhoge ramen en biedt prachtige vergezichten, zodat u zelfs tijdens uw diner kunt genieten van het spectaculaire uitzicht.

 

Entertainment aan boord

Op andere cruiseschepen is er vaak veel entertainment, maar op Celebrity Xpedition staat de natuur centraal. Het schip vaart door het prachtige natuurgebied en dat is al een ervaring op zich. Tijdens de excursies op de eilanden word je overspoeld met informatie over de natuur en het leven op de eilanden. Een ervaring die je nooit zult vergeten.

Celebrity Xpedition biedt een unieke ervaring die je nergens anders zult vinden. De reis over de Galapagos eilanden maak je in de voetsporen van Charles Darwin en samen met experts van het Galapagos National Park leer je veel over de bijzondere natuur van het gebied. Luxe, comfort en ontspanning zijn aanwezig waardoor je op en top kunt genieten van deze bijzondere reis. Stap aan boord en maak de reis van je leven.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters