COSTA CRUISES                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Costa Diadema, Het Varend Paleis van de Mediterranee

Costa Diadema is een hedendaags juweeltje van Costa Cruises. Met zijn fantastische ontwerp en prachtige faciliteiten is het schip het meest innovatieve cruiseschip in de vloot.

De Costa Diadema is een visitekaartje van de Mediterranee. Het schip biedt vaarplezier in de Italiaanse stijl waar Costa Cruises bekend om staat en is ontworpen om u te laten genieten van de verrassende wereld van het cruisen. Of u nu zin heeft in een romantische wandeling onder de sterren, een culinair hoogtepunt, of ontspanning in de Samsara Spa, de Costa Diadema heeft het allemaal. Met de combinatie van moderne entertainment, uitstekende gastronomie en veelzijdige activiteiten is de Costa Diadema een must-have ervaring voor iedereen die houdt van cruisen.

De Costa Diadema is een groot schip met een capaciteit voor bijna 5.000 gasten. Maar door het bijzondere ontwerp voelt dit schip toch verrassend intiem en zijn er genoeg plekken aan boord waar u zich echt even kunt terugtrekken zonder te merken dat u met zoveel mensen aan boord bent.

 

Wat te doen aan boord van de Costa Diadema?

De Costa Diadema is een van de grotere cruiseschepen en er dan ook echt van alles te doen aan boord van dit schip. Wanneer u aan boord stapt, zult u direct merken dat u waarschijnlijk tijd tekort gaat komen tijdens uw cruisevakantie aan boord van de Costa Diadema.

Een van de leuke features aan boord is de 500 meter lange wandelpromenade. Deze promenade voelt als een boulevard in een van de mooie, Italiaanse badplaatsen. Hier kunt u genieten van een romantische wandeling onder de sterren.

Heeft u zin in een filmpje? Dan is de 4D bioscoop de plek waar u moet zijn, waar u kunt genieten van echte kaskrakers.

Bent u op vakantie om echt even helemaal te ontspannen? Sla dan zeker de Samsara Spa niet over. Dit wellness centrum van maar liefst 7.800 m2 is verdeeld over meerdere verdiepingen en heeft alle faciliteiten die u verwacht van een moderne spa. Komt tot rust in de sauna of in het Turks bad of laat maak een keuze uit het grote aanbod behandelingen en laat u heerlijk verwennen. U zult helemaal verjongd terugkomen van uw vakantie.

 

Wilt u graag in shape blijven tijdens uw vakantie, dan zijn er ook genoeg sportieve activiteiten te doen aan boord. Zo is er een ultra modern fitnesscentrum, maar kunt u ook een wedstrijdje spelen op het sportveld of hardlopen op de joggingbaan.

 

Kinderen en tieners hoeven zich ook geen seconde te vervelen aan boord van de Costa Diadema.

Het zwembad staat garant voor heel veel spetterplezier, maar er zijn nog meer leuke features.

Zo is er de twee verdiepingen tellende gamezone, waar zowel kinderen als tieners zich zeker zullen vermaken.  Maar kunnen ze ook kiezen uit bijvoorbeeld laserschieten of een rondje racen in de Race Grand Prix Simulator.

 

Stapt u aan boord, dan zult u merken dat de Costa Diadema veel vermaak biedt. De 500 meter lange wandelpromenade doet u denken aan een gezellige Italiaanse boulevard. Hier kunt u genieten van een romantische wandeling onder de sterren. Of wat dacht u van een bezoek aan de 4D bioscoop, de 2 verdiepingen tellende gameszone, inclusief laserschieten en videogamen? Ook is het een leuk cruiseschip voor kinderen en tieners, met activiteiten zoals de Race Grand Prix Simulator.

 

Culinair genieten aan boord

Voor de fijnproevers is er ook genoeg te beleven aan boord. Italianen houden nu eenmaal van lekker eten en dat heeft zich zeker vertaald aan boord van de Costa Diadema. Het schip biedt een grote dinerzaal, een buffetrestaurant en vier specialiteitenrestaurants, elk met hun eigen unieke keuken en ambiance. Het Samsara restaurant is een hoogtepunt van de Costa Diadema en in het Club restaurants kunt u intiem dineren.  In het Teppanyaki restaurant kunt u genieten van live-cooking, terwijl in de Piazza Pizzeria heerlijke Italiaanse pizza’s geserveerd worden. U kunt afsluiten met een ijsje in een echte Italiaanse ijssalon.

 

 Entertainment aan boord van de Costa Diadema

Gedurende dag zijn er al talloze activiteiten die u kunt doen aan boord van de Costa Diadema, maar ook in de avond zorgt Costa Cruises ervoor dat u zich geen moment zult vervelen.

In het grote theater, wat maar liefst 3 verdiepingen telt, kun u genieten van een variëteit aan shows. Muziek, dans, musical of comedy, er komt echt van alles voorbij in dit grootse theater.

Maar de avonden kunt u ook gezellig doorbrengen in de countryclub of in een van de bars aan boord. Dansen tot in de vroege uurtjes doet in de discotheek aan boord van de Costa Diadema.

 

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters