COSTA CRUISES                          ALGEMEEN                          KENMERKEN                           DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                           FOTO’S

 

Costa Favolosa, een magische reiservaring met Costa Cruises

Er zijn momenten in het leven waarop we even willen ontsnappen aan onze dagelijkse sleur, waarop we op zoek zijn naar magie en inspiratie. De Costa Favolosa is zo’n plek waar we ons kunnen onderdompelen in betoverende momenten. Dit schip is een inspirerend meesterwerk van spectaculair design en bijzondere vormen. Het is een varend sprookjeskasteel waar duizenden Swarovski-kristallen schitteren en prachtige interieurs zijn samengesteld uit de mooiste materialen. Dit schip is een ervaring op zichzelf, vol inspiratie en magie.

Als u aan boord van de Costa Favolosa stapt, kunt u zich klaarmaken voor een meeslepende ervaring.  Het interieur van de Costa Favolosa is een kunstwerk op zichzelf. Er is gebruik gemaakt van de mooiste materialen en er is een uitgebreide kunstcollectie aan boord. Daarnaast zijn er de nieuwste technologieën verwerkt in het schip, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Kortom, alle details zijn perfect afgestemd om de passagiers te inspireren en te verwonderen. De Costa Favolosa is een magnifieke blikvanger, waar u zich kunt onderdompelen in een wereld van een magisch sprookje

 

 

Wat te doen aan boord van de Costa Favolosa?

De Costa Favolosa is niet alleen een betoverende omgeving, er is ook van alles te doen. De Costa Favolosa is het perfecte schip om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van de meest inspirerende momenten. Zowel binnen als buiten is het schip uniek met een ongeëvenaarde charme. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de wonderen van de zee.

Aan boord vindt u ook de nieuwste technologieën, waarmee u kunt ontspannen en genieten van uw reis. Er zijn tal van activiteiten beschikbaar, waaronder een 4D-bioscoop, een race- en golfsimulator, een gamezone en een theater van wel drie dekken hoog.

 

Voor degenen die zich willen ontspannen, biedt de Samsara Spa 6.000 m2 pure ontspanning. Hier vindt u een zwembad voor thalassotherapie, massage- en schoonheidsbehandelkamers, sauna’s en stoombaden. Kortom alles om helemaal herboren terug te komen van uw vakantie.

Er zijn vier zwembaden aan boord van de Costa Favolosa, waarvan twee met een uitschuifbaar dak, vijf whirlpools.

Voor de sportieve reizigers, zijn er diverse sportdekken aan boord, waar er gekozen kan worden uit allerlei verschillende sportieve activiteiten.

 

Voor gezinnen met kinderen is er van alles te doen op de Costa Favolosa. Er is een spelotheek, een eigen zwembad met piratenschip, een kinderdiscotheek en zelfs een PlayStation-ruimte. Ouders kunnen ontspannen, terwijl de kinderen genieten van alle plezier die het schip te bieden heeft.

 

Culinair genieten aan boord

Aan boord kun je genieten heerlijke, culinaire verrassingen voor je smaakpapillen. Het schip heeft vijf restaurants en dertien bars, waar culinaire magie wordt geserveerd. Het beste van de Italiaanse keuken wordt bereid en je kunt de sensatie beleven van Italiaanse magie in de keuken. Het buffetrestaurant biedt een enorme verscheidenheid aan gastronomische gerechten en er zijn ook twee specialiteitenrestaurants waar je tegen betaling kunt dineren.

Of je nu op zoek bent naar de Italiaanse keuken of meer internationale gerechten, er is voor ieder wat wils. De bars en restaurants bieden uiteraard ook een uitgebreide selectie cocktails, wijnen en dranken.

 

Entertainment aan boord van de Costa Favolosa

Zodra de avond valt, komt Costa Favolosa tot leven met een scala aan opwindend entertainment.

Zo klinkt er meerdere plekken op het schip live muziek en kunt u een drankje nuttigen in een van de bar. Wilt u echt verwonderd worden?  In het Bel Ami Theater houd je gegarandeerd je adem in bij de meest magische show.  Het meest magische moment is het van elke show, wanneer de lichten uitgaan en je je adem inhoudt tot de gordijnen opengaan – dit magische moment wordt elke avond herhaald op Costa Favolosa, en het is elke keer anders! Elke avond wordt u verrast met ander top entertainment.

 

Van het betoverende design tot de ontspannende spa en de talloze activiteiten aan boord, er is geen betere manier om uit uw dagelijkse sleur te komen dan met een reis op de Costa Favolosa. Ervaar een magische wereld op een varend sprookjeskasteel en geniet van de vele inspirerende momenten die dit schip te bieden heeft. De Costa Favolosa is werkelijk een inspirerend schip dat uw verwachtingen zal overstijgen op elke manier.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters