CUNARD                                  ALGEMEEN                                  KENMERKEN                                  DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                               FOTO’S

 

 

Queen Mary 2 , een koninklijke cruise-ervaring

Als je op zoek bent naar een cruise die je terugbrengt naar de gouden eeuw van cruisen en oceaanreizen, dan is de Queen Mary 2 van Cunard Cruises de perfecte keuze voor jou. Het vlaggenschip van Cunard is de ultieme combinatie van traditionele klasse en moderne voorzieningen en biedt haar passagiers een typisch Britse sfeer aan boord. Van elegante hutten en faciliteiten tot culinaire hoogstandjes en onvergetelijke activiteiten, de Queen Mary 2 belooft een koninklijke cruise-ervaring.

Het schip van de Queen Mary 2 werd gedoopt door Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in 2004 en was op dat moment het grootste cruiseschip ter wereld. Na een ingrijpende renovatie in 2016 straalt het schip als nooit tevoren. Het heeft 14 passagiersdekken met prachtige details en is trots op haar mooie interieur dat doet denken aan historische trans-Atlantische reizen.

Technisch gezien is de Queen Mary 2 geclassificeerd als oceaanstomer en biedt het haar passagiers de mogelijkheid om haar iconische trans-Atlantische reizen tussen Southampton en New York en haar jaarlijkse wereldcruise te maken. Maar het is niet alleen de route die dit schip bijzonder maakt. Het biedt uitstekende faciliteiten aan boord, zoals 4 bars, 10 restaurants, 8 whirlpools en fitnesssuites. Er zijn verschillende activiteiten aan boord voor zowel ontspanning als inspanning, waaronder wijnproeverijen.

 

Faciliteiten aan boord van de Queen Mary 2

Onder het mom van ‘een wereld vol vermaak’ biedt de Queen Mary 2 een scala activiteiten, winkels, shows, lounges en bars aan boord van hun schip.

Ontspannen kun je in het wellness centrum, waar je kunt kiezen uit verschillende massages en schoonheidsbehandeling om helemaal vernieuwd terug te komen van vakantie.

Er zijn maar liefst vijf zwembaden aan boord om een heerlijke duik in te nemen. Sporten kun je in het fitnesscentrum of sla een balletje op de golfsimulator.

Een van de meest verrassende plekken aan boord is een moderne, multifunctionele ruimte. In deze ruimte worden grootse klassieke concerten georganiseerd, maar op andere momenten van de dag fungeert deze ruimte 3D-bioscoop en planetarium.

 

Culinair genieten aan boord van de Queen Mary 2

Cunard viert de tradities van Brits cruisen met apart dineren voor gasten, afhankelijk van hun accommodatieklasse en typische Afternoon Tea. In de Britannia-klasse op Queen Mary 2 is luxe standaard, terwijl je in “Grills” alleen het beste kunt verwachten dat Cunard te bieden heeft in een intiem restaurant en exclusieve terras en lounge.

Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden om te dineren; restaurant Verandah voor eersteklas Franse gerechten en de Golden Lion pub en het Lido-buffet voor een gezellig thuiscomfort in een meer ontspannen omgeving.

En natuurlijk heb je ook altijd de mogelijkheid om gewoon lekker roomservice te bestellen en op je eigen balkon te genieten van je diner, terwijl je van de ondergaande zon geniet.

 

De Queen Mary 2 biedt een koninklijke cruise-ervaring waarbij traditie en moderne faciliteiten hand in hand gaan. Bewonder de prachtige details aan boord, strijk neer in je elegante hut en geniet van de uitstekende faciliteiten. Met haar iconische trans-Atlantische reizen en jaarlijkse wereldcruise ervaar je de sfeer van vervlogen tijden en maak je herinneringen voor het leven. Eén ding is zeker: aan boord van de Queen Mary 2 zal je de wereld in stijl verkennen.

 

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters