CUNARD                                  ALGEMEEN                                  KENMERKEN                                  DEKKENPLAN                            HUTCATEGORIE                               FOTO’S

 

Queen Victoria, bijzondere en Britse elegantie

Cunard Cruises is een begrip in de cruisewereld. Het staat bekend om zijn klassieke elegantie die samengaat met eigentijds ontwerp. Het varen onder de trotse vlag van Cunard Cruises is dan ook een buitengewone manier om de wereld te ontdekken. Een van de favoriete cruiseschepen van de gasten van Cunard Cruises is de Queen Victoria. Dit schip roept een uniek gevoel op en is de perfecte ontsnapping aan je dagelijks leven.

Queen Victoria is de een na grootste cruiseschip van Cunard Cruises en staat bekend om zijn bijzondere elegantie en aantrekkingskracht. Het schip heeft een unieke sfeer en roept een gevoel op alsof je teruggaat in de tijd. Van boeg tot steven straalt het schip een al Britse klasse uit. De Grand Lobby met zijn indrukwekkende entree is een voorbode van de alleen maar stijlvolle ruimtes aan boord.

In mei 2017 is Queen Victoria gerenoveerd en zijn er nieuwe verbeteringen aangebracht. Zo is het zonnedek uitgebreid en is er nu een luxe dakterras met meer zitplaatsen om buiten te eten en live-entertainment te bieden. Ook is het meubilair vernieuwd en zijn er meer schaduwrijke plekken gecreëerd, zoals in het Lido-buffet en de Winter Garden.

 

 

Faciliteiten aan boord van de Queen Victoria

Queen Victoria heeft heel wat faciliteiten en activiteiten te bieden aan boord.

Je kunt er winkelen in de leukste winkels in de shopping arcade of genieten van het panoramisch uitzicht vanaf de boeg van het schip in de Commodore club.

Er zijn twee zwembaden aan boord, vier whirlpools en een zwembad met een uitschuifbaar dak. Sporten en ontspannen kun je in de Cunard Health Club en Spa. Verbrand je vakantiecalorieën in het moderne sportcentrum van de Cunard Health Club en Spa of laat je verwennen met een schoonheidsbehandeling of massage.

Een moment van rust vind je in de bibliotheek met grote collectie boeken. De Queen Victoria heeft van alles te bieden en biedt precies de juiste combinatie van inspanning en ontspanning.

 

Entertainment aan boord is ook van topkwaliteit. Gasten kunnen de verfijnde elegantie van de Queens Room beleven terwijl ze genieten van een verfijnde avond vol entertainment. Maar er is ook de Golden Lion Pub, waar pub entertainment en livemuziek te vinden zijn.

 

Culinair genieten aan boord van de Queen Victoria

Wie aan boord gaat van de Queen Victoria zal ook culinair kunnen genieten. Het schip biedt een culinaire luxe die een subtiele mix is van klassieke stijl en eigentijdse innovatie. Gasten mogen de Cunard White Star Service verwachten die alle verwachtingen overtreft. De volledig Britse Cunard-crew maakt hun gastronomische reputatie meer dan waar. Op het schip vind je een fantastische keuze aan restaurants waar je elke avond een heerlijke dinerervaring zult beleven.

 

Queen Victoria van Cunard Cruises is een schip dat je moet ervaren. De bijzondere elegantie van het schip en zijn unieke kenmerken maken het tot een speciale aantrekkingskracht. Het schip biedt heel wat faciliteiten en activiteiten aan boord, zodat je je geen moment hoeft te vervelen. De vernieuwingen die zijn aangebracht in mei 2017 zijn een mooie toevoeging aan het schip en bieden nog meer comfort aan de passagiers. Queen Victoria is dan ook een van de favoriete cruiseschepen van de gasten van Cunard Cruises en dit is meer dan terecht. Ontdek de unieke sfeer en geniet van een onvergetelijke cruise.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters