Investeer mee en ontvang gedurende 5 jaar niet alleen een mooie rente, maar ook korting op uw cruiseboekingen.Vroeger was niet alles beter, maar de service die je tegenwoordig krijgt bij het maken van een cruiseboeking was vroeger echt wel beter. En dat willen we weer in ere herstellen door:

  1. Een maatwerk offerte binnen 24 uur in uw mailbox
  2. Direct telefonisch contact met een vaste en ervaren medewerker
  3. Cruise advies van ervaren mensen
  4. Aanbod en de beste prijzen van alle rederijen
  5. Wij verzorgen een totaalpakket inclusief vluchten, hotels, transfers, verzekering en visuminformatie.
  6. Doordat u alles bij één partij onderbrengt bent u verzekerd van hulp en bijstand als er egens iets misloopt.
  7. Hulp bij het inchecken en alle andere digitale werkzaamheden

Naast bovengenoemde punten, heeft u nu ook de mogelijkheid om korting te krijgen op al uw reizen als u investeert in Cruise2Travel.

Als u wilt investeren in dit project, dan bieden wij een rente van 6%, 7% of 8% en lossen we het hele bedrag in 5 jaar aan u af.

Bij een investering van € 1000,- geven wij een korting van 2%

Bij een investering van € 2500,- geven wij een korting van 3%

Bij een investering van € 5000,- geven wij een korting van 5%

Voor meer informatie over dit investeringsprogramma klik hier.

Een obligatie, wat is dat?

Een obligatie is niks anders dan een gewone geldlening die wordt uitgegeven door bedrijven of overheden. Als je een obligatie koopt, leen je geld uit aan een bedrijf of een overheid. Voor deze lening ontvang je rente. De lening lost het bedrijf of overheid over een bepaalde periode weer af.

Bij deze vorm vindt er elke periode een overschrijving plaats. Zo komt jouw investering weer bij je terug met een aantrekkelijk rendement.

Keuze uit drie obligaties

1

Obligatie € 1.000 met 6%

2% korting op al uw boekingen bij Cruise2Travel

6% rente op jaarbasis

Eerste jaar aflossingsvrij

Meedoen vanaf € 1.000

2

Obligatie € 2.500 met 7%

3% korting op al uw boekingen bij Cruise2Travel

7% rente op jaarbasis

Eerste jaar aflossingsvrij

Meedoen vanaf € 2.500

3

Obligatie € 5.000 met 8%

4% korting op al uw boekingen bij Cruise2Travel

8% rente op jaarbasis

Eerste jaar aflossingsvrij

Meedoen vanaf € 5.000

Wat doen wij

INVESTEER MEE ZODAT WE KUNNEN BLIJVEN DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN

Ons verhaal

CRUISE2TRAVEL EEN NIEUWE NAAM IN DE CRUISEWERELD

Cruise2Travel is een nieuwe naam in de cruise wereld maar ik (Fleur Broer) heb al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche. Als oud eigenaar van Cruise Travel ben ik vanaf begin jaren 90 betrokken geweest bij de razendsnelle ontwikkeling van de cruise branche en heb al veel klanten mogen adviseren over het maken van hun eerste of zoveelste cruise. Ik heb de afgelopen 30 jaar het geluk gehad dat ik meer dan 100 landen heb mogen bezoeken en met meer dan 25 verschillende rederijen heb mogen varen. Het maken van een cruise blijft voor mij nog steeds een heerlijke manier van vakantie vieren, je hoeft maar 1 keer je koffer uit te pakken, ziet meerdere bestemmingen en tijdens het varen naar de volgende haven geniet je van heerlijke maaltijden en een uitgebreid entertainment programma. Dit alles is inclusief en voor een prijs die hetzelfde is als van een all-inclusief resort waar je de hele week op dezelfde plek zit. U kunt bij mij terecht voor advies over welke cruise voor u geschikt is en uiteraard voor het boeken van uw cruise. Naast de cruise verzorgen wij ook graag uw volledige reis inclusief vluchten,

Om de groei van Cruise2Travel in een stroomversnelling te brengen gaan we breed inzetten in marketing en gaan we een fysiek cruise reisbureau openen. Verder willen we laten zien dat cruisen ook echt steeds duurzamer wordt.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

Onze missie

REIZEN EN DUURZAAMHEID KUNNEN HEEL GOED SAMEN GAAN

Duurzaamheid. Het is een woord waar veel bedrijven, ook in de reissector, tegenwoordig de mond vol van hebben. Menig assortiment wordt uitgebreid met een paar verantwoorde producten en in reclamecampagnes struikel je over termen als duurzaam, puur, eerlijk of groen. Kan. Maar bij Cruise2Travel doen we het anders. Zorg voor de wereld om ons heen, nu en in de toekomst. Dit is de precieze reden waarom we ooit onze reisorganisatie zijn begonnen. Ruim 30 jaar later zit het nog altijd in de alles wat we doen, en als we allemaal ons best doen dan kunnen wij, en de generaties na ons, nog lang kunnen blijven genieten van al het mooist wat onze wereld te bieden heeft.

Offerte

Offerte

Selectievakjes