NORWEGIAN CRUISE LINE                ALGEMEEN                   KENMERKEN                      DEKKENPLAN                 HUTCATEGORIE                   FOTO’S

Norwegian Escape, een Luxe Haven op Zee van Norwegian Cruise Line

Norwegian Escape, het paradepaardje van Norwegian Cruise Line, staat bekend om zijn ongelooflijk uitgebreide faciliteiten, waaronder een jazzclub, comedy-club en veel glijbanen. Het werd in 2015 gelanceerd als een compleet nieuwe cruise-ervaring en sindsdien heeft het zich gevestigd als een spectaculair schip met veel voorzieningen.

Norwegian Escape maakt deel uit van de Breakaway Plus-klasse van Norwegian Cruise Line. Het wordt vergezeld door Norwegian Bliss, Norwegian Encore en Norwegian Joy. Norwegian Cruise Line staat ook bekend om de speciale beschildering van de rompen van zijn schepen. Norwegian Escape is geen uitzondering, en in dit geval is er gekozen voor een prachtige beschildering van Guy Harvey.

 

De Norwegian Escape biedt alles wat je maar kunt bedenken, van studio’s voor alleenreizende gasten tot betaalbare tweepersoonshutten en luxe suites en villa’s in The Haven.

The Haven is een apart complex op de Norwegian Escape. Wanneer je in The Haven verblijft heb je toegang tot allerlei exclusieve extra’s, waaronder een eigen lounge, beachclub, restaurant en exclusieve butlerservice.

Voor alleenreizende gasten is er de Living Room, een lounge speciaal gemaakt voor hen. Hierin is plek voor sociale activiteiten zoals eten en drinken.

Voor welke accommodatie je ook kiest, elke hut is comfortabel en moderne ingericht met alle nodige faciliteiten.

 

 Dit schip is freestyle cruisen ten top en is geschikt voor gezinnen, stelletjes en groepen.

 

Faciliteiten aan boord van de Norwegian Escape

Het meest unieke aan Norwegian Escape zijn de faciliteiten aan boord.

Er is voor ieder wat wils, van activiteiten voor kinderen tot een beach club voor volwassenen en zelfs een hangbrug die over het schip loopt. Voor de avonturiers biedt Rope Course een verantwoordelijk adrenaline shot met een tokkelbaan over de oceaan op maar liefst 50 meter hoogte.

 Je kunt ook een potje basketballen, zwemmen op het zonnedek met 2 grote zwembaden en 6 jacuzzi’s of de superhoge klimwand beklimmen.

 

Er is natuurlijk ook meer dan genoeg waterplezier aan boord van de Norwegian Escape. Het Aqua park is de thuisbasis van twee glijbanen die over meerdere verdiepingen gaan, de vrijeval glijbaan Ocean Loops en de Aqua Racer-glijbaan. Hier kun je zelf bepalen hoe snel je gaat, want je kunt hier tegen elkaar racen met uitzicht op zee.

Voor kinderen is er het Kids Aqua Park en de Splash Academy, waar leuke activiteiten voor hen georganiseerd worden. Tieners hebben hun eigen zone genaamd Entourage, die speciaal is ontworpen voor hun interesses.

 

Culinair genieten aan boord van de Norwegian Escape

Buiten de accommodatie op de Escape zijn er diverse eetgelegenheden. Er is een Italiaans restaurant, een steakhouse, een tapasbar en een Frans-geïnspireerd restaurant. Naast de eetgelegenheden zijn er ook nog bijzondere bars en lounges waaronder de Ice Bar die volledig is gemaakt van ijs, de Tobacco Road whiskybar, The Waterfront, een plek om te vluchten van drukte en te genieten van buiten dineren of drinken, en de Skyline Bar, gekenmerkt door een scherm met een skyline van mooie steden.

 

Norwegian Escape is een drijvend paleis vol entertainment en comfort. Er is genoeg te doen voor alle leeftijden en interesses. Dit schip is niet alleen perfect voor gezinnen, maar ook voor stelletjes, soloreizigers en groepen. Geniet van een betaalbare luxe cruise-ervaring op Norwegian Escape en maak herinneringen voor het leven.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters