NORWEGIAN CRUISE LINE                ALGEMEEN                   KENMERKEN                      DEKKENPLAN                 HUTCATEGORIE                   FOTO’S

Norwegian Sky, het kleurrijke schip van Norwegian Cruise Line

Cruisen is voor veel mensen een droom die uitkomt. Genieten van luxe, comfort en entertainment op een schip dat je naar prachtige bestemmingen brengt. Een van de meest opvallende schepen is de Norwegian Sky. Met meer dan 2.000 passagiers is het een blikvanger waar je niet omheen kan. Dit schip heeft alles wat je je kan wensen voor een onvergetelijke cruise.

 

De Norwegian Sky is een schip van Norwegian Cruise Line en heeft alles wat je mag verwachten van een luxe cruisemaatschappij. Het schip heeft maar liefst acht dekken, met een indrukwekkend atrium dat zich uitstrekt over verschillende dekken. In het atrium zie je indrukwekkende spiraalvormige sculpturen en veelkleurige zeilen die dit schip een unieke uitstraling geven.

 

Of je nu een single bent, een stel, een gezin of met een groep reist, op de Norwegian Sky vind je betaalbare hutten die ingericht zijn voor elk type reiziger. Maar ook voor gasten die graag in de watten worden gelegd, zijn er luxueuze suites beschikbaar. Cruisen met Norwegian Cruise Line is vrijheid, blijheid. Het “Freestyle Cruising” concept houdt in dat je kan eten en drinken waar en wanneer je wilt en dat je, je cruisen helemaal kunt indelen zoals je dat zelf wilt. Dit is het cruisen van de toekomst!

 

In 2019 is de Norwegian Sky gerenoveerd en voldoet nu helemaal aan de eisen die je aan een luxe cruiseschip mag stellen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn verbeterd, de hutten hebben een nieuw design gekregen en er zijn meerdere eet- en drinkgelegenheden bijgekomen. Ook het atrium is gerenoveerd, waardoor het nog imposanter is geworden dan het al was.

 

Een van de meest kenmerkende cruises Norwegian Sky zijn de verschillende 3- en 4-daagse cruises naar de Bahama’s vanuit Miami.

 

Faciliteiten aan boord van de Norwegian Sky

De faciliteiten aan boord zijn fantastisch en bieden voor ieder wat wils.

Voor een ontspannende vakantie, is een bezoekje aan de Mandara Spa aan boord van de Norwegian Sky onvermijdbaar. Hier kun je genieten van heerlijke massages en schoonheidsbehandeling, waarna je voor pure ontspanning kiest in de sauna.

De Norwegian Sky is ook het perfecte schip voor sportieve reizigers. Er zijn namelijk allerlei sportmogelijkheden aan boord. Zo kun je gebruik maken van de ultra moderne fitnessruimte aan boord. Maar kun je ook kiezen voor een vriendelijke competitie op het basketbalveld, het volleybalveld of op de tennisbaan. Een balletje slaan kan in de golfsimulator.

Op de Norwegian Sky is entertainment gegarandeerd. Elke avond is er een spectaculaire show, maar ook de bars en lounges zijn uniek. In de Stardust Lounge kun je genieten van cabaretvoorstellingen en optredens van bekende artiesten. In de Bliss Ultra Lounge kun je dansen tot in de vroege uurtjes.

 

Culinair genieten aan boord van de Norwegian Sky

Het Freestyle Cruising concept van Norwegian Cruise Line gaat over vrijheid en flexibiliteit, en als het gaat om dineren betekent dit dat u kunt eten waar u wilt, wanneer u wilt, met wie u wilt. U kunt je zelfs kleden zoals u wilt. Met Norwegian Cruise Line bent u vrij om te doen wat u wilt en dit concept telt ook aan boord van de Norwegian Sky.

Met zoveel restaurants aan boord van de Norwegian Sky om uit te kiezen, kunt u elke avond van uw cruise in een ander restaurant eten;

 • Garden Café – Het overdekte buffet van het schip, waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd
 • Crossings – Hoofdrestaurant – Hier kunnen gasten genieten van traditionele gerechten
 • The Local Bar & Grill – Biedt klassieke pub
 • Great Outdoors Café – Informeel buffetdiner op zijn best, met familiefavorieten zoals hotdogs en hamburgers
 • Palace- Het tweede grote restaurant, dit restaurant serveert klassieke gerechten met een modern tintje
 • Topsiders Bar and Grill – Informeel dineren van ‘s ochtends tot’ s avonds

Ook zijn er een aantal specialiteiten restaurants. Hiervoor dient u wel een toeslag te betalen.

 • Le Bistro – Frans restaurant
 • La Cucina – Italiaans restaurant
 • Cagney’s Steakhouse
 • Pinnacle Lounge en Sushi Bar

 

De Norwegian Sky is een schitterend schip dat alles heeft wat je nodig hebt voor een heerlijke cruise. Het kleurrijke design, de verbeterde faciliteiten en de gezellige sfeer aan boord maken dit schip een unieke ervaring. Voor iedereen is er wel iets te beleven en het “Freestyle Cruising” concept maakt dat je volop kunt genieten van je vakantie. Boek snel je cruise en geniet van alles wat de Norwegian Sky te bieden heeft!

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters