AIDA CRUISES                             ALGEMEEN                             KENMERKEN                              DEKKENPLAN                               HUTCATEGORIE                              FOTO’S

AIDAmar, een feestje op zee

AIDAmar is een van de clubschepen van AIDA cruises.  Met de bekende rode lippen en stralende ogen op de romp van het schip, kan het niet anders dan een feestje worden aan boord van de AIDAmar.

AIDAmar is het zusje van de AIDAblu, AIDAsol en AIDAstella. Het biedt plaats aan 2.194 passagiers.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd aan boord van dit leuke cruiseschip.

Met 7 restaurants en allerlei activiteiten komen gasten aan boord van dit schip in ieder geval zeker niets tekort.

 

Duitse roots aan boord van AIDAblu

AIDA Cruises is een Duitse rederij en die Duitse roots ziet u ook terug op het schip AIDAblu. Zo is er zelfs een Brauhaus aan boord van dit schip. Hier kunt u zelfs een zelf gebrouwen biertje proberen.

Maar de Duitse herkomst van dit cruiseschip heeft nog meer voordelen. Zo is de hygiëne aan boord ongeëvenaard, is alles perfect georganiseerd en is er een goede prijs/kwaliteit verhouding. ‘

Maar het is niet alleen maar Duits aan boord van de AIDAmar, want met zoveel internationale gasten is dit schip uiteraard ook heel internationaal georiënteerd. Er zijn relatief veel Duitsers, maar ook aardig wat Nederlanders en voorts tientallen nationaliteiten van all-over-the-world.

 

Slapen aan boord van de AIDAmar

Alle hutten aan boord van de AIDAmar zijn ontworpen om uw reis aan boord van dit cruiseschip zo comfortabel mogelijk te maken. Je kunt kiezen uit verschillende hut types.

De meest economische keuze is een binnenhut. Maar u kunt ook wakker worden met een uitzicht op zee of op uw eigen balkon zitten met een heerlijke zeebries. Wilt u een wat grotere hut en wat meer luxe, dan zijn de suites welllicht de beste keuze voor u aan boord van de AIDAmar.

Ook wanneer u met het gezin reist, kunt u kiezen uit verschillende hut categorieën.

Alle hutten zijn voorzien van alle gewenste faciliteiten en zijn zo ontworpen dat uw alleen, met zijn tweeën of zelf met het hele gezin kunt genieten aan boord van de AIDAmar.

 

Entertainment aan boord van de AIDAmar

Er is van alles te doen aan boord van de AIDAmar

Houdt u van sporten? Dan kunt u daar gewoon mee doorgaan tijdens uw vakantie op de AIDAmar. Zo kunt u gebruik maken van het ruime fitnesscentrum of een rondje rennen op de trimbaan met uitzicht op zee. U kunt u kiezen voor een van de meer dan 30 sportcursussen aan boord.

Liever iets avontuurlijks? Probeer dan eens de klimboord aan boord van de AIDAmar.

Maar u kunt ook ontspannen aan boord. Zo is er een groot Wellness centrum aan boord van de AIDAmar. Hier kunt u genieten van sauna’s, jacuzzi’s of u laten verwennen tijdens een van de meer dan 80 Body and Soul behandelingen.

Bent u met het gezin op vakantie? Geen zorgen, ook dan kunt u gebruik van de Spa faciliteiten tijdens een van momenten dat het wellness centrum speciaal geopend is voor families.

Er is nog veel meer te beleven aan boord. Elke dag wordt u door uw gastheren verrast met nieuwe activiteiten, denk daarbij bijvoorbeeld aan een middag familiespelletjes doen met andere gasten.

Of beproef uw geluk met een rondje blackjack in het casino aan boord van de AIDAmar.

Shoppen kunt u ook aan boord van dit cruiseschip in een van de boetiekjes. Bent u een kunstliefhebber, dan is er een speciale kunstveiling aan boord van de AIDAmar in de AIDA Art Gallery. Hier kunt u bieden op uw favoriete kunstwerk, wat een blijvende herinnering aan uw cruisevakantie is.

In de avond staat er elke avond wel een andere leuke show op het programma. Zang, dans, komedie, verbazingwekkende artisticiteit, hands-on shows of beroemde tv-formats, het entertainment programma biedt een grote diversiteit aan avondentertainment.

Wilt u genieten van een lekker drankje? Ook dat is zeker geen probleem aan boord van de AIDAmar. Hier kunt u zowel overdag als in de avond terecht bij een van de vele bars aan boord. De AIDA bar, de Pier 3 bar en Café Mare zijn maar een kleine selectie uit de meer dan 10 barren aan boord van de AIDAmar.

Dansen kunt u Always bar, hier kunt u tot aan de zonsopgang genieten van de fijnste beats.

 

Culinair genieten aan boord van de AIDAmar

Culinair komt u zeker niets tekort aan boord van de AIDAmar. Zo zijn er maar liefst 8 restaurants aan boord, allemaal met hun eigen thema.

Er zijn 4 buffetrestaurants aan boord. De eerste daarvan is het Market Restaurant. Gepresenteerd op verschillende marktkraampjes kunt u hier genieten van de lekkerste specialiteiten uit heel Europa. Bij Bella Donna speelt de Italiaanse keuken de hoofdrol en bij Restaurant East speelt juist de Aziatische keuken de hoofdrol. Bij burgers @zee kunt u uw eigen burger samenstellen met hele diverse ingrediënten.

À la Carte eten kunt u bij Buffalo Grill, Rossini en de Sushi Bar. Wanneer u dineert in een van deze drie restaurants, moet u wel rekenen op een bijbetaling.

Brauhaus is een specialiteitenrestaurant aan boord van de AIDAmar. Hier kunt u genieten van een heerlijk eigen gebrouwen bier in één van de ketels die aan boord zijn met een overheerlijke krokante varkensschenkel.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters