AIDA CRUISES                             ALGEMEEN                             KENMERKEN                              DEKKENPLAN                               HUTCATEGORIE                              FOTO’S

 

AIDAperla, een schip voor de hele familie

De AIDAperla is een van de grotere schepen van de AIDA Cruises vloot, maar ondanks haar grootte is er niets verloren gegaan aan de gezelligheid waar de AIDA Cruiseschepen bekend om staan.

Er is van alles te doen aan boord om u w vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. En de geweldige service van de bemanning aan boord van de AIDAperla staat tot uw beschikking om u een onbezorgde cruisereis te bezorgen.

 

Een heerlijk kleurtje aan boord van de AIDAperla

En dan hebben we het niet alleen over de rode lippen en de sprankelende blauwe ogen aan de buitenzijde van de AIDAperla.

Nee, we hebben het over de AIDA Beach Club aan boord. Een zwembad omringd door palmbomen met een glazen dak, waardoor je beschermd wordt tegen de soms frisse zeewind. En het mooiste van hiervan is, dat dit dak Uv-straling doorlaat, waardoor je zelfs in de winter met een lekker kleurtje terug van vakantie komt.

Maar dit is niet het enige zwembad aan boord van de AIDAperla. Het Lanai dek is een heel mooi, teakhouten dek, wat doet denken aan de oudere, traditionele cruiseschepen. Op dit dek vindt je verschillende kleine buitenzwembaden.

Wanneer je een veranda deluxe hut hebt geboekt, dan komt je veranda direct uit op het mooie Lanai dek.

 

Slapen aan boord van de AIDAperla

De AIDAperla kan 3.300 gasten verwelkomen aan boord. Voor al deze gasten is een fijn thuis op zee gecreëerd. Er zijn 14 verschillende hut categorieën om uit te kiezen. Kies voor een goedkopere variant met bijvoorbeeld een binnenhut op zee of kies voor Veranda hut, waar u heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van de zeelucht.

De groottes van de verschillende hut categorieën variëren van 16 m2 tot maar liefst 116 m2. Voor iedereen is er dus wel een passende hut beschikbaar aan boord van de AIDAperla.

 

Een actieve vakantie met AIDA Cruises

Er is natuurlijk van alles te doen aan boord van de AIDAperla.

Actieve reizigers kunnen bijvoorbeeld hun lol op in Fitness club,  maar er zijn ook diverse zwembaden, waterglijbanen, klimwanden en andere sportieve uitdagingen.

Bent u juist op zoek naar rust aan boord van de AIDAperla? Dan zijn er overal wel fijne intieme plekjes te vinden aan boord van het schip om even heerlijk tot rust te komen. U kunt zich natuurlijk ook laten verwennen in de mooie Spa voor ultieme ontspanning.  

Ook voor kinderen is er van alles te doen aan boord van de AIDAperla. Er zijn allerlei faciliteiten en activiteiten aan boord die speciaal voor kinderen zijn bedacht.

Er is zelfs een Mini club aan boord van dit schip, waar ouders kinderen vanaf 6 maanden naartoe mogen brengen, zodat ouders ook even een paar uurtjes voor zichzelf kunnen hebben aan boord van de AIDAperla.

 

Laat je entertainen in het Theatrium

Zoals op alle schepen van AIDA Cruises is er ook de AIDAperla een Theatrium aanwezig. Het Theatrium is de plek waar je moet zijn voor alle je avondentertainment en wordt ook wel het hart van het schip genoemd. Het is zeker in de avonden in ieder geval een van de gezelligste plekken om te zijn.  Hier wordt je getrakteerd op de mooiste shows. Zang, dans, theater, cabaret, alles komt hier voorbij in de avonden aan boord van de AIDAperla.

Heb je geen zin in een voorstelling? Je kunt ook een drankje drinken in een van de 17 verschillende bars aan boord van de AIDAperla. Elke bar heeft een ander thema. Zo is er een Sports bar, een echte Bierstube en de meest bijzondere de Spray Bar. De Spray Bar is een absoluut unieke bar aan boord van de AIDAperla. Deze hagelwitte bar is een 2 verdiepingen hoge ijsbar en is een samenwerking van AIDA en Moët & Chandon Champagne.

Vergeet ook de Magnum store niet te bezoeken voor de lekkerste ijsjes aan boord van de AIDAperla.

 

Elke dag een andere culinaire verrassing aan boord van de AIDAperla

Als u wilt kunt u elke dag ergens anders dineren aan boord van de AIDAperla. Wanneer u maar een week op cruise gaat met dit schip komt u zelfs tijd tekort om alle restaurants uit te proberen. Er zijn 5 verschillende buffetrestaurants, waar de (non) alcoholische drankjes zijn inbegrepen.

Specialiteiten restaurants:

  • Vers gebrouwen bier en hartige lekkernijen in de brouwerij
  • Franse delicatessen in de French Kiss – The Brasserie
  • Venetiaanse specialiteiten in het restaurant Casa Nova

À la Carte Restaurants:

  • Rossini,
  • Buffalo Steakhouse,
  • kookstudio in Tim Mälzer
  • Japanse Sushibar

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters