AIDA CRUISES                             ALGEMEEN                             KENMERKEN                              DEKKENPLAN                               HUTCATEGORIE                              FOTO’S

 

AIDAprima, op een actieve vakantie met AIDA Cruises

De AIDAprima is een van de grotere schepen van de AIDA Cruises vloot, maar ondanks haar grootte is er niets verloren gegaan aan de gezelligheid waar de AIDA Cruiseschepen bekend om staan.

In het ontwerp van dit cruiseschip komen de vier elementen water, vuur, lucht en steen naar voren. Deze elementen zie je overal in het schip terugkomen.

De AIDAprima is een zusje van de AIDAperla en is qua faciliteiten vergelijkbaar met de AIDAperla.

Er is van alles te doen aan boord om u w vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. En de geweldige service van de bemanning aan boord van de AIDAprima staat tot uw beschikking om u een onbezorgde cruisereis te bezorgen.

 

Zelf in de winter lekker zonnen aan boord van de AIDAprima

Een van de hotspots aan boord van de AIDAprima is absoluut de AIDA Beach Club.

Een zwembad omringd door palmbomen met een glazen dak, waardoor je beschermd wordt tegen de soms frisse zeewind. Hier kun je zelfs in de wat frisse maanden lekker genieten van het zonnetje.

En het mooiste hiervan is, dat dit dak Uv-straling doorlaat, waardoor je zelfs in de winter met een lekker kleurtje terug van vakantie komt.

Maar dit is niet het enige zwembad aan boord van de AIDAprima. Het Lanai dek is een heel mooi, teakhouten dek, wat doet denken aan de oudere, traditionele cruiseschepen. Op dit dek vindt je verschillende kleine buitenzwembaden waar het in de warmere maanden heerlijke vertoeven is.

Wanneer je een veranda deluxe hut hebt geboekt, dan komt je veranda direct uit op het mooie Lanai dek.

 

De verschillende hutten aan boord van de AIDAprima

De AIDAprima kan 3.300 gasten verwelkomen aan boord. Voor al deze gasten is een fijn thuis op zee gecreëerd. Er zijn 14 verschillende hut categorieën om uit te kiezen. Kies voor een goedkopere variant met bijvoorbeeld een binnenhut op zee of kies voor Veranda hut, waar u heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van de zeelucht.

De groottes van de verschillende hut categorieën variëren van 16 m2 tot maar liefst 116 m2. Voor iedereen is er dus wel een passende hut beschikbaar aan boord van de AIDAperla.

De leukste activiteiten aan boord van de AIDAprima

Er is natuurlijk van alles te doen aan boord van de AIDAprima.

Actieve reizigers kunnen bijvoorbeeld hun lol op in Fitness club,  maar er zijn ook diverse zwembaden, waterglijbanen, klimwanden en andere sportieve uitdagingen.

Bent u juist op zoek naar rust aan boord van de AIDAprima? Dan zijn er overal wel fijne intieme plekjes te vinden aan boord van het schip om even heerlijk tot rust te komen. U kunt zich natuurlijk ook laten verwennen in de mooie Spa voor ultieme ontspanning.  

Ook voor kinderen is er van alles te doen aan boord van de AIDAprima. Er zijn allerlei faciliteiten en activiteiten aan boord die speciaal voor kinderen zijn bedacht.

Er is zelfs een Mini club aan boord van dit schip, waar ouders kinderen vanaf 6 maanden naartoe mogen brengen, zodat ouders ook even een paar uurtjes voor zichzelf kunnen hebben aan boord van de AIDAprima.

Aan boord van de AIDAprima vind je ook de exclusieve LEGO® winkel- en avonturenwereld, een hoogtepunt voor kinderen tijdens je cruisereis.

 

Entertainment aan boord

Zoals op alle schepen van AIDA Cruises is er ook de AIDAprima een Theatrium aanwezig. Het Theatrium is de plek waar je moet zijn voor alle je avondentertainment en wordt ook wel het hart van het schip genoemd. Het is zeker in de avonden in ieder geval een van de gezelligste plekken om te zijn.  Hier wordt je getrakteerd op de mooiste shows. Zang, dans, theater, cabaret, alles komt hier voorbij in de avonden aan boord van de AIDAprima.

Heb je geen zin in een voorstelling? Je kunt ook een drankje drinken in een van de 17 verschillende bars aan boord van de AIDAprima. Elke bar heeft een ander thema. Zo is er een Sports bar, een echte Bierstube en de meest bijzondere de Spray Bar. De Spray Bar is een absoluut unieke bar aan boord van de AIDAprima. Deze hagelwitte bar is een 2 verdiepingen hoge ijsbar en is een samenwerking van AIDA en Moët & Chandon Champagne.

Vergeet ook de Magnum store niet te bezoeken voor de lekkerste ijsjes aan boord van de AIDAprima.

Laat je culinair verrassen aan boord van de AIDAprima

Als u wilt kunt u elke dag ergens anders dineren aan boord van de AIDAprima. Wanneer u maar een week op cruise gaat met dit schip komt u zelfs tijd tekort om alle restaurants uit te proberen. Er zijn 5 verschillende buffetrestaurants, waar de (non) alcoholische drankjes zijn inbegrepen.

Specialiteiten restaurants:

  • Vers gebrouwen bier en hartige lekkernijen in de brouwerij
  • Franse delicatessen in de French Kiss – The Brasserie
  • Venetiaanse specialiteiten in het restaurant Casa Nova

À la Carte Restaurants:

  • Rossini,
  • Buffalo Steakhouse,
  • kookstudio in Tim Mälzer
  • Japanse Sushibar

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters