AIDA CRUISES                             ALGEMEEN                             KENMERKEN                              DEKKENPLAN                               HUTCATEGORIE                              FOTO’S

 

AIDAsol, het zonnetje op zee

AIDAsol is met haar vrolijke verschijning het zonnetje op zee. De rode lippen en sprankelende ogen op de boeg van het schip passen perfect bij de vrolijke persoonlijkheid van dit leuke cruiseschip.

AIDAsol is een van de clubschepen van AIDA cruises en is het zusje van de ADIAblu, AIDAstella en AIDAmar. De 12 dekken bieden plaats aan 2.194 passagiers.

AIDAsol voelt als een tropisch eiland op zee. De lichte ruimtes gecombineerd met de mediterrane kleuren blauw en wit geven die zonnige en zomerse uitstraling aan dit cruiseschip van AIDA Cruises.

En op een schip wat zoveel zomerse luchtigheid en vrolijkheid uitstraalt is er natuurlijk ook van alles te doen.

Met 7 restaurants en allerlei activiteiten komen gasten aan boord van dit schip in ieder geval

zeker niets tekort.

 

Duitse roots aan boord van AIDAsol

AIDA Cruises is een Duitse rederij en die Duitse roots ziet u ook terug op het schip AIDAsol. Zo is er zelfs een Brauhaus aan boord van dit schip. Hier kun je een heerlijk zelf gebrouwen biertje proberen.

Maar de Duitse herkomst van dit cruiseschip heeft nog meer voordelen. Zo is de hygiëne aan boord ongeëvenaard, is alles perfect georganiseerd en is er een goede prijs/kwaliteit verhouding. ‘

Maar het is niet alleen maar Duits aan boord van de AIDAsol, want met zoveel internationale gasten is dit schip uiteraard ook heel internationaal georiënteerd. Er zijn relatief veel Duitsers, maar ook aardig wat Nederlanders en voorts tientallen nationaliteiten van all-over-the-world.

 

Slapen aan boord van de AIDAsol

Alle hutten aan boord van de AIDAsol zijn ontworpen om uw reis aan boord van dit cruiseschip zo comfortabel mogelijk te maken. Je kunt kiezen uit verschillende hut types.

De meest economische keuze is een binnenhut. Maar u kunt ook wakker worden met een uitzicht op zee of op uw eigen balkon zitten met een heerlijke zeebries. Wilt u een wat grotere hut en wat meer luxe, dan zijn de suites welllicht de beste keuze voor u aan boord van de AIDAsol.

Ook wanneer u met het gezin reist, kunt u kiezen uit verschillende hut categorieën.

Alle hutten zijn voorzien van alle gewenste faciliteiten en zijn zo ontworpen dat uw alleen, met zijn tweeën of zelf met het hele gezin kunt genieten aan boord van de AIDAsol.

 

Entertainment aan boord van de AIDAsol

Er is van alles te doen aan boord van de AIDAsol

Houdt u van sporten? Dan kunt u daar gewoon mee doorgaan tijdens uw vakantie op de AIDAsol. Zo kunt u gebruik maken van het ruime fitnesscentrum of een rondje rennen op de trimbaan met uitzicht op zee. U kunt u kiezen voor een van de meer dan 30 sportcursussen aan boord.

Liever iets avontuurlijks? Probeer dan eens de klimwand aan boord van de AIDAsol.

Maar u kunt ook ontspannen aan boord. Zo is er een groot Wellness centrum aan boord van de AIDAsol. Hier kunt u genieten van sauna’s, jacuzzi’s of u laten verwennen tijdens een van de meer dan 80 Body and Soul behandelingen.

Bent u met het gezin op vakantie? Geen zorgen, ook dan kunt u gebruik van de Spa faciliteiten tijdens een van momenten dat het wellness centrum speciaal geopend is voor families.

Er is nog veel meer te beleven aan boord. Elke dag wordt u door uw gastheren verrast met nieuwe activiteiten, denk daarbij bijvoorbeeld aan een middag familiespelletjes doen met andere gasten.

Of beproef uw geluk met een rondje blackjack in het casino aan boord van de AIDAsol.

Shoppen kunt u ook aan boord van dit cruiseschip in een van de boetiekjes. Bent u een kunstliefhebber, dan is er een speciale kunstveiling aan boord van de AIDAsol in de AIDA Art Gallery. Hier kunt u bieden op uw favoriete kunstwerk, wat een blijvende herinnering aan uw cruisevakantie is.

In de avond staat er elke avond wel een andere leuke show op het programma. Zang, dans, komedie, verbazingwekkende artisticiteit, hands-on shows of beroemde tv-formats, het entertainment programma biedt een grote diversiteit aan avondentertainment.

Wilt u genieten van een lekker drankje? Ook dat is zeker geen probleem aan boord van de AIDAsol. Hier kunt u zowel overdag als in de avond terecht bij een van de vele bars aan boord. De AIDA bar, de Pier 3 bar en Café Mare zijn maar een kleine selectie uit de meer dan 10 barren aan boord van de AIDAsol.

Dansen kunt u Always bar, hier kunt u tot aan de zonsopgang genieten van de fijnste beats.

 

Culinair genieten aan boord van de AIDAsol

Culinair komt u zeker niets tekort aan boord van de AIDAsol. Zo zijn er maar liefst 8 restaurants aan boord, allemaal met hun eigen thema.

Er zijn 4 buffetrestaurants aan boord. De eerste daarvan is het Market Restaurant. Gepresenteerd op verschillende marktkraampjes kunt u hier genieten van de lekkerste specialiteiten uit heel Europa. Bij Bella Donna speelt de Italiaanse keuken de hoofdrol en bij Restaurant East speelt juist de Aziatische keuken de hoofdrol. Bij burgers @zee kunt u uw eigen burger samenstellen met hele diverse ingrediënten.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters