AZAMARA                             ALGEMEEN                              KENMERKEN                              DEKKENPLAN                               HUTCATEGORIE                              FOTO’S

 

Azamara Onward, intiem cruisen naar de mooiste bestemmingen ter wereld

Azamara Onward is een van de boetiekachtige schepen van Azamara cruises. Maak contact met anderen mensen, leer andere culturen kennen en vind jezelf aan boord van dit schip.

Minder is meer met en het kleine formaat betekent dat de Azamara Onward intieme restaurants biedt, minder drukte en natuurlijk, het geweldige entertainment van Azamara.

En bij alles krijgt u de uitmuntende service waar Azamara cruises bekend omstaat.

Ontdek andere culturen met de Azamara Onward

De Azamara Onward is de vierde en nieuwste toevoeging aan de vloot van Azamara Cruises. En met zijn intieme grootte blijft Azamara Cruises trouw aan zichzelf en kunnen ze ook met dit cruiseschip weer naar havens varen waar de grotere cruiseschepen niet kunnen komen. Met de maximaal 700 gasten ontdek je enkele van de mooiste en meest bijzondere plekken ter wereld.

De Azamara Onward neemt u mee op indrukwekkende routes die de grotere schepen niet kunnen bieden. Dankzij zorgvuldig samengestelde excursies en de onmetelijke kennis van een excursie-expert, die steeds aan boord is, wordt u werkelijk ondergedompeld in de cultuur en geschiedenis van de bezochte plaatsen

Azamara Onward, een klein en toch luxe cruiseschip

Door de grootte van de Azamara Onward is het makkelijk om contacten te leggen met de andere mensen aan boord. Maar het heeft wel de privacy en luxe behouden waar Azamara Cruises bekend omstaat.

De service aan boord van de Azamara Onward is van bijzonder hoge kwaliteit. Voor de 700 gasten, staan maar 400 bemanningsleden klaar. Dat betekent dat er voor elke 2 gasten, minimaal 1 crewmember klaarstaat. U wordt dus volledig in de watten gelegd tijdens uw cruisereis met Azamara Cruises. Er staat altijd wel een bemanningslid voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen en om van uw vakantie een onvergetelijke vakantie te maken.

 

Faciliteiten aan boord van de Azamara Onward

De Azamara Onward heeft alle faciliteiten die u maar kunt wensen op een intiem cruiseschip.

Een intiem boetiekschip betekent niet dat er minder te doen is aan boord. Aan boord van de Azamara Onward vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten van een cruiseschip, maar dan eleganter en intiemer dan op de grotere cruiseschepen.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Art Gallery, trek je terug in de Bibliotheek of ga belastingvrij winkelen. Voor kinderen is er een jeugdcentrum waar ze zich kunnen vermaken met leuke activiteiten. Zonnen kunt u op het zonnedek, waar u ook een frisse duik in het zwembad kunt nemen.

Wilt u helemaal tot rust komen tijdens uw cruisereis? De op Azië geïnspireerde Lotus Spa is de perfecte plek om helemaal te ontspannen. Hier kunt u kiezen uit een uitstekende selectie van massages, behandelingen of schoonheidsbehandeling. Het personeel van de Lotus Spa staat voor u klaar om u helemaal in de watten te leggen.

Bent u op zoek naar een actieve vakantie aan boord van de Azamara Onward? Dan is de Fitness club aan boord de plek waar u moet zijn.

Op de Azamara Onward vind je een ultramodern fitnesscentrum met professioneel personeel, gewichts- en aerobicconditioneringsapparatuur, sauna en solarium. Hoewel deze sportschool misschien iets intiemer is dan die op andere cruiseschepen vindt je hier alles wat je nodig hebt om de vakantie calorieën te verbranden.

Culinair genieten aan boord van de Azamara Onward

Aan boord van de Azamara Onward biedt de Club Dining Room traditionele vaste eettijden, gekozen op het moment van uw boeking. Hebt u zin in wat anders? Dan kunt u tegen een kleine vergoeding dineren in een van de specialiteitrestaurants. Voor een van de beste steaks die u ooit zult eten moet u naar Sterling Steakhouse, waar ze ook goede zeevruchten serveren.
Of dineer bij een van onze favoriete Italiaanse restaurants, Sabatini’s.

Voor een informeel diner gaat u 24 uur per dag naar Horizon voor een fantastische selectie eten, met verschillende thema’s tijdens uw cruise, of u gaat naar de hamburgergrill en pizzeria aan dek voor uw fastfood-fix.

Entertainment aan boord

De Azamara Onward laat u zich geen moment vervelen. En dus is de showlounge de plek waar u moet zijn voor het avondentertainment. Hier wordt u elke avond getrakteerd wordt op geweldige livemuziek of andere live-entertainment.

Er is ook een sportbar en de Observation Lounge, die tevens dienst doet als nachtclub aan boord, perfect voor iedereen die zijn nacht tot in de vroege uurtjes wil doorbrengen.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters