AZAMARA                             ALGEMEEN                              KENMERKEN                              DEKKENPLAN                               HUTCATEGORIE                              FOTO’S

 

Azamara Quest, een schip waar genieten centraal staat

De Azamara Quest is een relatief klein cruiseschip, waar per cruisereis maximaal 700 gasten verwelkomd worden. Op dit intieme schip is het makkelijk contact leggen met andere passagiers, terwijl de luxe, comfort en privacy waar Azamara Cruises bekend omstaat wel behouden is gebleven.

Ondanks zijn grootte is dit moderne schip van Azamara Cruises van alle gemakken voorzien die de moderne reiziger kan wensen aan boord van een cruiseschip. En dan geniet u tijdens uw reis ook nog eens van de meest uitmuntende service van het personeel, die uw een onvergetelijke cruisereis zullen bezorgen. Het personeel staat altijd voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen en om u een onbezorgde cruisevakantie te bezorgen.

 

Azamara Quest, geniet van de uitmuntende service van Azamara Cruises

De Azamara Quest heeft een capaciteit van slechts 700 gasten. Dat is relatief weinig voor een cruiseschip. Maar dit intieme schip heeft daarentegen wel meer dan genoeg ruimte voor al deze gasten, waardoor alles toch heel ruimtelijk en niet druk voelt aan boord van de Azamara Quest.

Bovendien is de service aan boord van Azamara Quest van bijzonder hoge kwaliteit. Voor de 700 gasten, staan maar 400 bemanningsleden klaar. Dat betekent dat er voor elke 2 gasten, minimaal 1 crewmember klaarstaat.

De service en de kwaliteit is een van de belangrijkste onderdelen van Azamara Cruises. Door zoveel crewmembers aan te bieden aan hun gasten, weten ze dus ook zeker dat ze deze kwalitatieve service kunnen aanbieden aan hun gasten. Er zal altijd iemand klaarstaan om u een drankje of bijvoorbeeld een schone handdoek aan te bieden.

 Het personeel zal er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Niets is te veel om u de perfecte vakantie te bezorgen.

De sfeer aan boord van de Azamara Quest is informeel, zo ook het kledingadvies, wat dit cruiseschip een fijn en toegankelijk schip maakt.

 

Culinair genieten aan boord van de Azamara Quest

Elke dag krijg je de meest heerlijke gerechten geserveerd aan boord van de Azamara Quest. U zult worden verrast door bijzondere gerechten, niets is te gek!

Het menu wordt dagelijks samengesteld door absolute topchefs, die je een onvergetelijke culinaire ervaring bezorgen.  Aan boord wordt er zoveel mogelijk gewerkt met verse producten, die worden ingekocht op de bestemmingen die u aandoet.

Maar een bij een spectaculaire culinaire ervaring hoort ook een uitmuntende service. De obers in het restaurant zullen er alles aan doen om het u naar wens te maken.  De obers hebben al snel door wat u zoekt en verwacht tijdens uw diner en zij zullen u dan ook adviseren bij het maken van uw keuze.

Aan boord van de Azamara Quest kunt u ook dineren bij een van de twee specialiteiten restaurants, Prime C en Aqualine.

Ook worden er tijdens uw cruisereis speciale avonden georganiseerd. Zo staat er tijdens elke cruise een Pool Barbecue op het programma, waarbij alle gasten genieten van een barbecue op het zwembaddek.

 

Entertainment aan boord

U hoeft zich geen moment te vervelen aan boord van de Azamara Quest. Er is namelijk echt van alles te doen aan boord van dit schip. Elke dag worden er verschillende activiteiten en lezingen aangeboden. Zo wordt er elke reis wel een Pool Party georganiseerd. De gasten kunnen dan geniet van allerlei lekkers op het zwembad dek en kan er gedanst worden op lekkere muziek onder de sterrenhemel.

Drink je graag een wijntje? Aan boord van de Azamara Quest is een wijnkelder, waar u kunt deelnemen aan verschillende wijnproeverijen.

Omdat de Azamara Quest een relatief klein schip is, kunnen ze aanmeren in de kleinere havens. Hierdoor kun je met dit cruiseschip bijzondere bestemmingen bezoeken, waar andere cruiseschepen niet kunnen komen. Dus naast een fantastische en gezellige tijd aan boord, ziet u ook enkele van de mooiste plekjes in de wereld.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters