MSC CRUISES                   ALGEMEEN                      KENMERKEN                         DEKKENPLAN                    HUTCATEGORIE                      FOTO’S

MSC Seascape, de magie van New York met MSC Cruises

Welkom aan boord van de MSC Seascape, een van ’s werelds grootste en meest glamourvolle cruiseschip. Met een lengte van 339 meter en de nieuwste milieutechnologieën aan boord garandeert de Seascape een onvergetelijke en meeslepende reiservaring. Het schip biedt plaats aan meer dan 5.000 passagiers en heeft tal van faciliteiten en activiteiten om te genieten van de cruise. De MSC Seascape neemt je mee naar de stad die nooit slapen, New York City.

 

Als metropool op zee biedt de Seascape een perfecte combinatie van glamour en entertainment. Een van de hoogtepunten van de cruise is de MSC robocoaster, een unieke achtbaan aan boord van het schip. Durf jij te genieten van een ritje terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte oceaan? Maar dat is niet het enige waarom de Seascape een onvergetelijke ervaring biedt. De namen van de verschillende ruimtes op het schip zijn geïnspireerd op New York City en zorgen voor een diepgaande ervaring. Grote theaterzalen zoals het Metropolitan Theater bieden entertainment van hoge kwaliteit en laten je genieten van een adembenemende show. Bovendien biedt de Seascape ook nieuwe interactieve waterparken waar jonge reizigers kunnen genieten van verkoelend waterplezier.

 

De Magie van New York is goed te proeven op de MSc Seascape. In het hart van het casino van het schip vind je bijvoorbeeld een 3,5 meter hoge replica van het Vrijheidsbeeld. Het is bijna alsof je het echte beeld ziet terwijl je speelt. Daarnaast biedt het uitgaansgebied Times Square uitstraling en een sfeer die je doet denken aan de bruisende stad. Zo is er bijvoorbeeld een 8,5 meter hoge LED-muur met een projectie van de iconische skyline van Manhattan die van dag naar nacht kan veranderen. Op deze manier geniet je van het uitzicht terwijl je midden op de zee bent.

 

Wat te doen aan boord van de MSC Seascape

Een van de indrukwekkende kenmerken van de MSC Seascape is de showlounge van twee verdiepingen genaamd het Metropolitan theater. Hier kan men genieten van entertainment van hoge kwaliteit.

Het schip biedt ook een nieuw interactief waterpark wat verkoelend waterplezier biedt. Er zijn diverse clubs voor jonge reizigers, waaronder de Baby Club, de Mini & Kinder Club of de Teens Club. Daarnaast zijn er verschillende zwembaden aan boord, zoals de After Infinity Pool, een sereen zwembad met spectaculair uitzicht, en het Long Island Pool, een zwembad met verschillende dieptes en een 360 graden waterfontein.

Pirates Cove is een waterpark waar jong en oud heel veel waterpret kan beleven.

Het Jungle Pool is een zwembad welke onder een dome ligt en alleen bij mindere weersomstandigheden geopend zal zijn.

 

Onstpannen kun je in de MSC Aurea Spa.  Voor ultieme ontspanning heeft deze 21.000m2 grote wellness centrum alles in huis. Geniet van een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen of massages, waarna je helemaal tot rust komt in de sauna of een van de thermale baden.

Voor gezinnen is het Family Deck een van de leukste plekken van het schip. Hier kan het hele gezin genieten van klassieke kermisspellen. Kunnen kinderen springen op een springkasteel en kunnen ze deelnemen aan gladiator- en Zorb-Sumo wedstrijden. Ook lopen er ballonartiesten op het dek, kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er allerlei prijzen te winnen. Het is dus echt een kermis op zee.

Er is dus echt van alles te doen aan boord van de MSC Seascape, voor jong en oud.

 

Culinair genieten aan boord van de MSC Seascape

Na een dag vol met indrukken aan boord van de MSC Seascape of een dag vol excursies op een van je bestemmingen kun je niet wachten om heerlijk te dineren. Er is meer dan voldoende keuze aan boord van de MSC Seascape. Je kunt kiezen om te dineren in het hoofdrestaurants, maar natuurlijk ook kiezen voor een van de specialiteitenrestaurants.

Heb je zin in een drankje. Geen zorgen, met maar liefst 20 stijlvolle bars aan boord van de MSC Seascape is er altijd wel een bar voor de perfecte avond.

 

 

De MSC Seascape is een prachtig cruiseschip dat jou een unieke cruise ervaring biedt. Het ontwerp en de technologie van het schip zijn innovatief en modern en de buitenruimte is ongeëvenaard. Het schip biedt veel verschillende activiteiten en entertainment voor alle leeftijden en de bemanning zorgt voor een ontspannen cruisevakantie. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke cruise ervaring, is de MSC Seascape zeker de moeite waard om te overwegen.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters