MSC CRUISES                   ALGEMEEN                      KENMERKEN                         DEKKENPLAN                    HUTCATEGORIE                      FOTO’S

MSC Seashore, een ode aan New York met MSC Cruises

Met een lengte van 339 meter is de MSC Seashore niet alleen langer dan zijn twee zusterschepen MSC Seaside en MSC Seaview, maar heeft het ook de grootste buitenruimte en biedt het meer ruimte voor restaurants en een groter uitgaansgebied. Het schip heeft een 1.413 man sterke bemanning die zorgt voor een ontspannen cruisevakantie voor maximaal 5.632 passagiers. In dit blog lees je alles over dit indrukwekkende schip.

 

De MSC Seashore is de evolutie van MSC Seaside en MSC Seaview, met meer hutten en openbare ruimtes. Het schip heeft ook een verbluffende buitenkant, ontworpen voor warmere klimaten. De buitenruimte van de MSC Seashore is enorm en biedt veel mogelijkheden om van de zon en het uitzicht op zee te genieten. Het schip is perfect voor mensen die houden van het leven op zee en het verkennen van nieuwe bestemmingen.

 

Ode aan New York City

Het ontwerp van de MSC Seashore is geïnspireerd op New York City, een bestemming die de geest van ontdekking en culturele ervaringen vertegenwoordigt. De namen van de verschillende ruimtes aan boord zijn geïnspireerd op New York City. Zo is er een 3,5 meter hoge replica van het Vrijheidsbeeld in het hart van het casino en een uitgestrekt winkel- en uitgaansgebied met de toepasselijke naam Times Square. Er is ook een 8,5 meter hoge LED-muur die vier dekken bestrijkt en een projectie toont van de iconische skyline van Manhattan die van dag tot nacht kan veranderen.

 

De MSC Seashore herschrijft de regels voor het ontwerpen van cruiseschepen. Het schip is ontworpen om passagiers te verbinden met de zee en combineert binnen- en buitenruimtes. Een unieke boulevard vol met plaatsen om te eten, drinken, winkelen, zwemmen en zonnebaden. Er zijn ook twee loopbruggen met glazen vloeren, panoramische liften en spectaculair uitzicht. De MSC Seashore is innovatief op gebied van design en technologie en is een prachtig geheel waar het echte cruisegevoel boven aan staat.

 

Wat te doen aan boord van de MSC Seashore

Een van de indrukwekkende kenmerken van de MSC Seashore is de showlounge van twee verdiepingen genaamd het Metropolitan theater. Hier kan men genieten van entertainment van hoge kwaliteit.

Het schip biedt ook een nieuw interactief waterpark wat verkoelend waterplezier biedt. Er zijn diverse clubs voor jonge reizigers, waaronder de Baby Club, de Mini & Kinder Club of de Teens Club. Daarnaast zijn er verschillende zwembaden aan boord, zoals de After Infinity Pool, een sereen zwembad met spectaculair uitzicht, en het Long Island Pool, een zwembad met verschillende dieptes en een 360 graden waterfontein.

Pirates Cove is een waterpark waar jong en oud heel veel waterpret kan beleven.

Het Jungle Pool is een zwembad welke onder een dome ligt en alleen bij mindere weersomstandigheden geopend zal zijn.

 

Onstpannen kun je in de MSC Aurea Spa.  Voor ultieme ontspanning heeft deze 21.000m2 grote wellness centrum alles in huis. Geniet van een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen of massages, waarna je helemaal tot rust komt in de sauna of een van de thermale baden.

Voor gezinnen is het Family Deck een van de leukste plekken van het schip. Hier kan het hele gezin genieten van klassieke kermisspellen. Kunnen kinderen springen op een springkasteel en kunnen ze deelnemen aan gladiator- en Zorb-Sumo wedstrijden. Ook lopen er ballonartiesten op het dek, kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er allerlei prijzen te winnen. Het is dus echt een kermis op zee.

Er is dus echt van alles te doen aan boord van de MSC Seashore, voor jong en oud.

 

Culinair genieten aan boord van de MSC Seashore

Na een dag vol met indrukken aan boord van de MSC Seashore of een dag vol excursies op een van je bestemmingen kun je niet wachten om heerlijk te dineren. Er is meer dan voldoende keuze aan boord van de MSC Seashore. Je kunt kiezen om te dineren in het hoofdrestaurants, maar natuurlijk ook kiezen voor een van de specialiteitenrestaurants.

Heb je zin in een drankje. Geen zorgen, met maar liefst 20 stijlvolle bars aan boord van de MSC Seashore is er altijd wel een bar voor de perfecte avond.

 

De MSC Seashore is een prachtig cruiseschip dat jou een unieke cruise ervaring biedt. Het ontwerp en de technologie van het schip zijn innovatief en modern en de buitenruimte is ongeëvenaard. Het schip biedt veel verschillende activiteiten en entertainment voor alle leeftijden en de bemanning zorgt voor een ontspannen cruisevakantie. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke cruise ervaring, is de MSC Seashore zeker de moeite waard om te overwegen.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters