MSC CRUISES                   ALGEMEEN                      KENMERKEN                         DEKKENPLAN                    HUTCATEGORIE                      FOTO’S

MSC Seaside, Een Nieuwe Generatie Schip

MSC Seaside is het nieuwste schip van MSC Cruises en heeft wereldwijd aandacht gekregen vanwege de revolutionaire aanpak van het ontwerpen van cruiseschepen. Het ontwerp van MSC Seaside herschrijft de regels en geeft een nieuwe definitie aan de manier waarop we ons verbinden met de zee. Dit innovatieve en modern schip is de belichaming van de nieuwe generatie schepen en biedt een unieke cruise-ervaring die alles te bieden heeft wat een echte cruiser zich maar kan wensen.

 

De boulevard van MSC Seaside is een unieke functie van het schip dat over het achtste dek loopt en vol zit met talloze plaatsen om te eten, drinken, winkelen, zwemmen en zonnebaden. Er zijn twee loopbruggen met glazen vloeren, vanaf waar je een spectaculair uitzicht op de oceaan hebt. Het innovatieve ontwerp van MSC Seaside op het gebied van design en technologie is een prachtig geheel waarbij het echte cruisegevoel de boventoon voert.

 

Wat te doen aan boord van de MSC Seaside ?

Wat betreft activiteiten aan boord, is er van alles te doen op MSC Seaside. Het schip biedt overweldigende faciliteiten en spectaculaire shows.

Het waterpark op MSC Seaside is een van de grootste attracties. Dit waterpark bestaat uit vier verschillende glijbanen, waaronder de waanzinnige slideboarding, een hoge glijbaan gecombineerd met een computerspel. De High-Speed Aquatubes zijn een opkomende attractie waar gasten alleen of samen op een band naar beneden glijden. Sommige delen van de glijbanen zijn doorzichtig, waardoor het uitzicht vanaf de glijbanen niet minder dan spectaculair te noemen is.

Ook is er gedacht aan de allerkleinste cruisers. Zij hebben uren waterpret in de AquaPlay en AquaSpray waterparken speciaal voor de kleintjes aan boord.

. Het Waterfront Boardwalk is een perfect plek voor een ontspannende wandeling, met een glazen skywalk voor een adembenemend uitzicht op de zee.

En dan is er nog de grote promenade aan boord van de MSC Seaside. Deze promenade biedt toegang tot een grote verscheidenheid aan restaurants, bars en andere plekken om te ontspannen terwijl de zee je vergezelt.

 

MSC Seaside is een complete entertainment ervaring. Voor jong en oud is er wel iets te beleven aan boord van dit cruiseschip.

De Adventure Trail is de perfecte plek voor degenen die avontuur en spanning zoeken, en biedt het touwenparcours met touwbruggen over de oceaan. MSC Seaside heeft veel entertainment shows en activiteiten voor het hele gezin, waar iedereen wat kan vinden wat ze leuk vinden.

 

Culinair genieten aan boord van de MSC Seaside

Een ander hoogtepunt aan boord van de MSC Seaside is de culinaire ervaring.

Er is een ruime keuze aan eetgelegenheden, met mogelijkheden om zowel binnen als buiten te dineren. Het schip biedt maar liefst negen eetgelegenheden, waarvan vijf “gewone” restaurants en vier themarestaurants.

Hoogtepunten van de keuken aan boord van MSC Seaside zijn

Ocean Cay is een restaurant waar u kunt genieten van de lekkerste visgerechten. Butcher’s Cut is een steakhouse in Amerikaanse stijl, waar je echt lekker vlees kunt eten. Bistro La Bohème is een Frans restaurant en de Asian Market Kitchen biedt overheerlijke Aziatische gerechten van de beroemde Pan-Aziatische chef Roy Yamaguchi. Daarnaast biedt de MSC Seaside niet één, maar twee uitzonderlijke buffetten voor heerlijk informeel dineren.

 

MSC Seaside is de belichaming van de nieuwe generatie schepen met zijn innovatieve en moderne ontwerp. Het schip herschrijft de regels voor het ontwerpen van cruiseschepen en biedt een spectaculaire cruise-ervaring. Van de boulevard en de promenade tot de waterparken en entertainmentactiviteiten, MSC Seaside biedt gasten een onvergetelijke cruise. Het is een uniek cruiseschip waar de reis net zo memorabel is als de bestemming. Het is duidelijk dat MSC Seaside de toekomst van cruisereizen heeft geherdefinieerd.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters